Prosopa: Καθημερινές γεύσεις έρχονται στον χώρο σου, φέρνοντας μαζί τους ένα μεγάλο χαμόγελο

Μπορείτε να απολαύσετε το ανανεωμένο μενού παραγγέλνοντας τηλεφωνικά ή online.

LIFOTEAM 17.12.2020 | 10:51

Αν κάτι σου λείπει περισσότερο αυτές τις μέρες, είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η διαπίστωση έχει δύο σημασίες γιατί το Prosopa, το αγαπημένο food-spot του κέντρου, εκτός από τις εξαιρετικές γεύσεις του, έχει να σου προσφέρει πάντα το χαμόγελο των ανθρώπων του.

 

Αυτοί οι άνθρωποι, ο σεφ Γιάννης Γκούμας και η ομάδα του, βρίσκονται καθημερινά στην κουζίνα, τον χώρο της προσωπικής τους δημιουργίας, και ετοιμάζουν γεύσεις που μπορείς να απολαύσεις στο σπίτι σου. Κλασικά και αγαπημένα πιάτα του μενού, όπως τα ραβιόλια με μανιτάρια, αλλά και νέες προτάσεις comfort food –πρέπει να δοκιμάσεις και τις τέσσερις εκδοχές μπέργκερ που προτείνει ο σεφ – παρασκευάζονται σε συνθήκες απολύτως ασφαλείς και έρχονται στον χώρο σου ολόφρεσκες, μέσα σε λίγη ώρα από την παραγγελία σου. Μην παραλείψεις να κλείσεις το γεύμα σου με το λαχταριστό τιραμισού του μενού ή να το συνοδεύσεις με κάποιο κοκτέιλ – εξαιρετικό το Νegroni! Από τις 14:00 μέχρι τις 22:00 το τηλέφωνο δέχεται τις δικές σου γευστικές αναζητήσεις, ενώ, αν επιλέξεις το take-away, να ξέρεις ότι σε περιμένουν τα γνωστά χαμόγελα των ανθρώπων του Prosopa – ακόμα και πίσω από τη μάσκα.

 

Prosopa: Καθημερινές γεύσεις έρχονται στον χώρο σου, φέρνοντας μαζί τους ένα μεγάλο χαμόγελο

 

Εξάλλου, το ανανεωμένο μενού βρίσκεται στο Wolt και το efood για να παραγγείλεις online, αν προτιμάς. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε στον αγαπημένο μας χώρο οι γεύσεις του έρχονται σ' εσένα, φέρνοντας μαζί και λίγη από τη ζεστασιά της ατμόσφαιράς του. Γιατί, τελικά, αυτό που κάνει ένα πιάτο ιδιαίτερο είναι να γνωρίζεις ότι δημιουργήθηκε με φροντίδα για να σου φτιάξει τη διάθεση. Και τα Prosopa ξέρουν πολύ καλά πως να το κάνουν αυτό!

 

Prosopa: Καθημερινές γεύσεις έρχονται στον χώρο σου, φέρνοντας μαζί τους ένα μεγάλο χαμόγελο

 

Μεγάλου Βασιλείου 52, τηλ. delivery: 210 3413433
www.prosopa.gr
FB: prosoparesto

Instagram: prosopa_restaurant

Οδηγός Γεύσης