Caffè L’Antico: Η premium εκδοχή του καφέ έρχεται πλέον στον χώρο σου

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Caffè L’Antico μπορείς πλέον να βρεις όλα τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρείας, όπως κάψουλες συμβατές με Nespresso και Lavazza, pods, καφέ αλεσμένο, μόκα και σε κόκκο, αλλά και μονοποικιλιακές προτάσεις.

The LiFO team, 2.11.2020 | 18:50

Η ιστορία του καφέ πηγαίνει αιώνες πίσω και μαζί με την ιστορία του γράφεται και η ιστορία εκείνων των ανθρώπων που δημιούργησαν τη δική τους παράδοση στον χώρο.

 

Η ιστορία του Caffè L'Antico ξεκινά στα τέλη του 19ου αιώνα, με την οικογένεια Cagliari να μετακομίζει από την Ιταλία στη Βραζιλία για να μάθει όσα χρειάζεται για τον καφέ. Από τότε μέχρι σήμερα το όνομα Caffè L'Antico έχει συνδεθεί με τη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού espresso, γράφοντας ένα ξεχωριστό, δικό του κεφάλαιο στον χώρο του καφέ.

 

Αυτό το κεφάλαιο εμπλουτίζεται με μια νέα υπηρεσία που, όπως πάντα, έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων εκτιμούν την αξία του καλού καφέ και αναζητούν ό,τι καλύτερο.

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Caffé l'Antico μπορείς πλέον να βρεις όλα τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρείας, όπως κάψουλες συμβατές με Nespresso και Lavazza, pods, καφέ αλεσμένο, μόκα και σε κόκκο, αλλά και μονοποικιλιακές προτάσεις που θα σε ταξιδέψουν με τα αρώματα και την πλούσια γεύση τους. Δίπλα στις εξαιρετικές επιλογές καφέ, θα βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να δημιουργείς στο σπίτι σου το αγαπημένο σου ρόφημα ως home barista, αλλά και τσάι ή σοκολάτα σε εκλεκτές γεύσεις.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα eshopgoddcoffee.gr σου δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεις στον χώρο σου με ευκολία και ασφάλεια όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα, παραγγέλνοντας μέσα σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί με την ίδια αγάπη που διέπει τη φιλοσοφία της εταιρείας.

 

Γιατί η Caffé l'Antico, με έναν αιώνα εμπειρίας στον χώρο και αρκετές βραβεύσεις ή διακρίσεις, έχει αποδείξει πως το συναίσθημα και η αφοσίωση είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν. Coffee roasters τέταρτης γενιάς, οι άνθρωποι της εταιρείας βάζουν όλη την τέχνη τους για να προσφέρουν πλούσια χαρμάνια με γεμάτα σώματα και σταθερά χαρακτηριστικά, τα οποία θα απολαύσεις σπίτι ή στη βόλτα σου.

 

Καφέδες από επιλεγμένες καλλιέργειες καβουρδίζονται αργά, αναδεικνύοντας μέσα από ένα ψήσιμο 18 λεπτών τα πιο εκλεκτά χαρακτηριστικά τους, ώστε να καταλήξουν σε ένα απολαυστικό φλυτζάνι με ισορροπημένη δομή που θα σε κάνει να καταλάβεις τη διαφορά ενός πραγματικά καλού καφέ.

 

Λεωφ. Δημοκρατίας 7, Μελίσσια, 210 8105761, https://goddcoffee.gr/, [email protected]https://eshop.goddcoffee.gr/

Οδηγός Γεύσης