Στον Μπούφαλο της Κυψέλης θα φας αυθεντικό αμερικανικό μπέργκερ

Η παρουσίαση ενός κλασικού USA πιάτου στην ελληνική καθημερινότητα.

The LiFO team, 29.7.2020 | 15:37

Το όνομα Μπούφαλος έχει μια δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού που σε κάνει από την πρώτη στιγμή να εκτιμάς αυτό το νέο πρότζεκτ που ήρθε στην Κυψέλη για να σου μάθει (ή να σου θυμίσει) την αγάπη για το αυθεντικό αμερικανικό μπέργκερ. Μια αγάπη που βρίσκεται πίσω από την έμπνευση, τη δημιουργία αλλά και τη γεύση που θα απολαύσεις στο νέο burger spot.

 

Το άλλο στοιχείο που θα σε ενθουσιάσει είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα που αναδεικνύονται σε κάθε συνταγή. Με συνδυασμούς υλικών που πλησιάζουν όσο γίνεται στην αμερικανική εκδοχή, ο Μπούφαλος σερβίρει προτάσεις στις οποίες το αυθεντικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι επικρατεί ως γεύση, αλλά και επιλογές στις οποίες οι συνδυασμοί των υλικών οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα οικείας γαστρονομίας.

 

Στον Μπούφαλο της Κυψέλης θα φας αυθεντικό αμερικανικό μπέργκερ
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Στο μενού που επιμελείται ο Γιώργος Κόντας, εκτός από το κλασικό μπέργκερ, θα συναντήσεις το Big Apple εκ Nέας Υόρκης ορμώμενο, με αυθεντικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και καπνιστή μοσχαρίσια μπριζόλα, το best seller Ντίξελ με μπιφτέκι, κλασική παρασκευή duxelles μανιταριών και τυρί chèvre, αλλά και το ελληνοποιημένο «Βέργερ», με μπιφτέκι, ψητό πανσετάκι, μανούρι, αγγούρι, κρίταμο, ρετσινάτες σταφίδες και πικάντικη χωριάτικη σος, που φωνάζει «American burger, φυλάξου!».  

 

Άλλωστε, στον Μπούφαλο η όλη φιλοσοφία έχει να κάνει με την παρουσίαση ενός κλασικού USA πιάτου στην ελληνική καθημερινότητα, και μάλιστα στην καλοκαιρινή εκδοχή της, με τα τραπεζάκια στην πλατεία! 

 

Οι vegeterian θα βρουν το δικό τους αγαπημένο πιάτο με μπιφτέκι λαχανικών που ακούει στο όνομα «Βαβέλ», ενώ ακόμα και τα σάντουιτς γίνονται με ψωμί από καρβέλι σε συνδυασμούς εξόχως λαχταριστούς. Ο χώρος, με τη δική του pop art αισθητική, ολοκληρώνει μια εμπειρία που σε κάνει να καταλαβαίνεις τι σημαίνει «μπέργκερ» και τα συναφή...

 

Στον Μπούφαλο της Κυψέλης θα φας αυθεντικό αμερικανικό μπέργκερ
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/ LIFO

 

Επτανήσου 13, Κυψέλη 210 8238082, Facebook: Μπούφαλος, Instagram: mpoufalos

Οδηγός Γεύσης