ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ της βόλτας και των πάρκων φέτος, το φαγητό στο χέρι έχει ανέβει κατηγορία στις συνήθειές μας, πόσo μάλλον όταν είναι υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης. Οπότε κάνε εικόνα: μπήκε το καλοκαίρι και βολτάρεις στο κέντρο με την παρέα σου. Κοντοστέκεσαι κάπου στην Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι, γιατί ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι μπροστά στα μάτια σου κάποιοι βιρτουόζοι της πάστας φτιάχνουν τις αγαπημένες σου μακαρονάδες στο λεπτό, σε συνδυασμούς που θα σε κάνουν να μην ξέρεις ποια να διαλέξεις.


Ο Mailo, φέρνοντας την αυθεντική ιταλική εμπειρία από τα ταξίδια του σε διάφορες πόλεις της γειτονικής χώρας, θα σου δώσει γαστρονομικές χαρές που δεν φαντάζεσαι ότι χωράνε στο μαγικό Mailo's Box. Μιλάμε για φρέσκια πάστα από ιταλικό βιολογικό αλεύρι, που δεν χρειάζεται πάνω από 2 λεπτά για να βράσει, με μια εξίσου φρέσκια σάλτσα που χρειάζεται άλλο τόσο για να ολοκληρωθεί στο πεντάλεπτο το απίθανο γεύμα σου.

 

Για τους προσηλωμένους στις κλασικές αξίες, υπάρχει πάντα η all time classic καρμπονάρα με μπέικον, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα, καθώς και η ιδιαίτερη Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι.


Όταν πας και ανακαλύψεις τις γευστικότατες επιλογές σε κλασικές αλλά και νέες προτάσεις, μη χάσεις τα best sellers, όπως το Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, κοτόπουλο, μανιτάρια και εστραγκόν και το Philadelphia Chicken με Philadelphia, κοτόπουλο, μπρόκολο και λιαστή ντομάτα.

 

Φωτο: Μάχος Πατεράκης
Φωτο: Μάχος Πατεράκης


Αν είσαι λάτρης των μανιταριών, σίγουρα θα κολλήσεις με την Truffle Mushrooms, που φτιάχνεται με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας. Οι veggie επιλογές περιλαμβάνουν την Pesto Genovese με σάλτσα από βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι και πεκορίνο, όπως και τη γευστική μέσα στην απλότητά της Napoli, με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και βασιλικού.


Για τους προσηλωμένους στις κλασικές αξίες, υπάρχει πάντα η all time classic καρμπονάρα με μπέικον, κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα, καθώς και η ιδιαίτερη Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι.


Για μια ηλεκτρονική πρώτη «γεύση», επισκέψου το Mailo's Pasta στο Instagram (@mailos_pasta) και θα καταλάβεις. Το ευχάριστο είναι ότι ο Mailo θα επεκταθεί μέσα στη χρονιά, οπότε θα τον δούμε σύντομα και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας.  

 

Φωτο: Μάχος Πατεράκης
Φωτο: Μάχος Πατεράκης

 

Mailo's Pasta, Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι, 210 7210177, FB: Mailos, Instagram: mailos_pasta