Το Makedonia Palace Hotel διοργανώνει το «Saint Tryphon Festival», εμπνευσμένο από τον Άγιο Τρύφωνα- προστάτη της αμπελουργίας, με ένα ειδικό μενού από τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, σε συνδυασμό με κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 20:30 στο Salonica Restaurant.


Το μενού

Κρέμα από καλαμπόκι και τραγανό spring roll με καβούρι
Κτήμα Γεροβασιλείου Viognier 2018

 

Σπιτικό ραβιόλι με κάστανο, κρέμα αυγού & τρούφα
Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay 2018

 

Λαυράκι & γαρίδες με τρυφερά πράσα & σελινόριζα, «αυγολέμονο»
Κτήμα Γεροβασιλείου Μαλαγουζιά 2019

 

Σιγοψημένο μοσχαρίσιο κότσι σε κόκκινο κρασί με σιτάρι & άγρια μανιτάρια |
Κτήμα Γεροβασιλείου Avaton 2017

 

Μπάρα σοκολάτας με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς σε κουλί από φρούτα του δάσους |
Μαλαγουζιά Όψιμου Τρύγου Κτήμα Γεροβασιλείου 2016

 

Makedonia Palace, 2, Μ. Αλεξάνδρου, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη
Τιμή ανά άτομο 45€
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε στο 2310 897197.