Local Thessaloniki: «Τίμια» κουζίνα, όμορφα σερβιρισμένα πιάτα και νόστιμες συνταγές

To Local Thessaloniki στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο.

LIFOTEAM 4.11.2019 | 17:06

Το πιο δημοφιλές bar-restaurant στη Θεσσαλονίκη! To Local Thessaloniki στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο. Σαν να υπάρχουν νήματα συγγένειας σ' αυτήν τη γωνιά της πόλης. Ενέργεια, οξυγόνο, ένας αέρας που συνδέει τους ανθρώπους άμεσα, μα ευγενικά. Κάτι σίγουρα πήγε καλά στο ρίζωμα της γειτονιάς. Θα είναι οι δίσκοι που πηγαίνουν κι έρχονται με αρώματα και γεύσεις μισό αιώνα τώρα ή τα δέντρα που φύτεψε ο πρώτος ιδιοκτήτης, κώδικες πρόσβασης στη διαχρονική ομορφιά και στην ιστορία μιας πόλης που τη φωτίζουν όσοι τη φροντίζουν. Έτσι είναι το Local, διακόπτει τον χρόνο, ενώνει τη Θεσσαλονίκη!

 

Με εκλεκτές πρώτες ύλες, η ομάδα της κουζίνας φροντίζει ώστε ό,τι σερβίρεται να είναι εξαιρετικό. Καθημερινά το Local Thessaloniki προτείνει ένα εκλεπτυσμένο και μοναδικό μενού. Εδώ, οι φίλοι του καλού φαγητού θα βρουν «τίμια» κουζίνα, όμορφα σερβιρισμένα πιάτα και νόστιμες συνταγές. Μια ψηλοτάβανη αίθουσα με ξύλινα έπιπλα και υπέροχα δάπεδα που θυμίζουν μια άλλη εποχή, φως φυσικό, ένας τοίχος αφιερωμένος στον οίνο και μια ομάδα απόλυτα αφοσιωμένη στην καλή εξυπηρέτηση συνθέτουν μια πετυχημένη και διαχρονική πρόταση διασκέδασης. Στα δυνατά σημεία, ο αυθεντικός εσπρέσο (από τους καλύτερους στην πόλη), καθώς και η λίστα με μοναδικά κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.

 

Local Thessaloniki: «Τίμια» κουζίνα, όμορφα σερβιρισμένα πιάτα και νόστιμες συνταγές

 

Το Local Thessaloniki είναι το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού της ημέρας, με απολαυστικό καφέ και πλούσιο πρωινό, για γεύμα ή δείπνο ή απλώς για ένα κρασί ή ένα ποτό! Θαμώνες που το επισκέπτονται κατά μόνας, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους, μεγάλες παρέες που θέλουν να μοιραστούν όμορφες στιγμές, οικογένειες, νέοι, αλλά και επαγγελματίες που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου επιλέγουν καθημερινά το μέρος που δεν τους πρόδωσε ποτέ! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπάει στο Local και δεν λείπει κανείς! Εσύ;

 

Παλαιών Πατρών Γερμανού 17, Θεσσαλονίκη, 2310 223307, www.localthessaloniki.gr, FΒ: localthessaloniki, Instagram: localthessaloniki

Οδηγός Γεύσης