Καφενείο Τριανταράκι για καφέ, μεζέ, γλυκό ή ποτό στην Τήνο

Στο καλντερίμι του χωριού Τριαντάρος βρίσκεται ένα ιδιαίτερο στέκι που συνδυάζει την πατίνα του χρόνου με μια πιο σύγχρονη ματιά

LIFOTEAM 15.7.2019 | 13:35

Συνήθως οι αριθμοί είναι πεζοί, χωρίς συναισθήματα, όμως αυτός ο αριθμός που μόνο υποκοριστικό έχει, πλημμυρίζει από νοσταλγία και αγάπη, όπως αυτή που έφερε τους δημιουργούς του στην Τήνο. Ο Γιάννης και η Μαλβίνα, που αγάπησαν το νησί, δημιούργησαν το Τριανταράκι με έμπνευση από τα ταξίδια και τη ζωή τους στο εξωτερικό αλλά και με αναφορά στο ελληνικό παρελθόν, με το καφενείο, την ταβέρνα και το κουρείο του μπαρμπα-«Ραφιού του Γονατά» που στεγάζονταν μαζί στον ίδιο χώρο.

 

Στο καλντερίμι του χωριού Τριαντάρος της Τήνου βρίσκεται αυτό το ιδιαίτερο στέκι που συνδυάζει την πατίνα του χρόνου με μια πιο σύγχρονη ματιά και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο με την αίσθηση της αυθεντικής φιλοξενίας, ενώ η παιδική χαρά του χωριού που βρίσκεται δίπλα θα απασχολήσει δημιουργικά τα πιτσιρίκια.

 

Πρωινός εξαιρετικός καφές σε συνεργασία με το Περί Καφέ που θα απολαύσεις κάτω από το παλιό πατητήρι, μεσημεριανή μπιρίτσα, ουζάκι ή ρακή με το κατάλληλο μεζεδάκι, απογευματινά γλυκά (όλα χειροποίητα) και βραδινό ποτό με μουσικές που θα σε ταξιδέψουν, στο Τριανταράκι κάθε στιγμή έχει τη δική της, ιδιαίτερη σημασία.

 

Καφενείο Τριανταράκι για καφέ, μεζέ, γλυκό ή ποτό στην Τήνο

 

Οι μεζέδες που επιμελείται ο σεφ Βασίλης Γεωγλερής θα σε ενθουσιάσουν, τα γλυκά της Ελένης που «ζωγραφίζει» καθημερινά στην κουζίνα θα σου θυμίσουν παιδικά καλοκαίρια (πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το γαλακτομπούρεκο και το cheese cake με γλυκό βύσσινο), ενώ οι εκλεκτές ετικέτες από κρασιά που θα βρεις στον κατάλογο θα σε κρατήσουν για ώρες είτε στο ρομαντικό ταρατσάκι ή στα τραπεζάκια που στήνονται στο καλντερίμι.

 

Όπως και να έχει, τα αστέρια φτιάχνουν το ταβάνι της απόλαυσης που θα βρεις στο Τριανταράκι, έναν χώρο που όλοι ονειρευτήκαμε να φτιάξουμε κάποιο καλοκαίρι σ' ένα κυκλαδονήσι. Ο Γιάννης και η Μαλβίνα τα κατάφεραν και το μοιράζονται με μεγάλη χαρά με όλους εμάς!

 

Καφενείο Τριανταράκι για καφέ, μεζέ, γλυκό ή ποτό στην Τήνο

 

Καφενείο Τριανταράκι, Τριαντάρος, Τήνος, 22830 41371
FacebookInstagram

Οδηγός Γεύσης