Το Zaf θα σε κάνει να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου

All we have is now κι αυτό υποστηρίζεται κάθε στιγμή

LIFOTEAM 11.4.2019 | 13:00

Αν νομίζεις ότι το brunch ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τότε μάλλον έχεις ξεχάσει την έννοια του «κολατσιού» που υπάρχει μόνο στη δική μας χώρα και θυμίζει εκείνη τη στιγμή που απλώς θέλεις να φας κάτι χωρίς να του βάλεις την ταμπέλα του πρωινού ή του μεσημεριανού γεύματος.

 

Μόνο που αυτό το γεύμα επειδή σε βρίσκει πεινασμένο πρέπει να είναι το πιο νόστιμο της ημέρας.

 

Το Zaf στην πλ. Αγίας Ειρήνης δημιουργεί μια σειρά από πιάτα που θα σε κάνουν να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου. Κι αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι είναι μια παροδική συνήθεια ο κατάλογος του Zaf θα σου αλλάξει γνώμη.

 

Το Zaf θα σε κάνει να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου

 

Τα brunch σερβίρονται καθημερινά 10:30 – 14:00 για να ικανοποιήσουν τις γευστικές σου αναζητήσεις με πολλές και διαφορετικές προτάσεις.

 

Τα αλμυρά pan cakes με ζουμερό χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι, φιλαδέλφεια, παρμεζάνα με πάπρικα, ρόκα, ντοματίνια και αβγό τηγανιτό θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο το στερεότυπο του πρωινού και να αφεθείς σε έναν συνδυασμό από φρέσκα υλικά τα οποία γεύεσαι ένα – ένα.

 

Αν πάλι, έχεις συνδέσει το πρωινό με την αγγλική κουλτούρα, το Englishman είναι μια εξόχως βρετανική επιλογή που περιλαμβάνει 2 αβγά μάτια, λουκάνικο, μπέικον, ντοματίνια, μανιτάρια και γλυκά φασόλια και θα σε ικανοποιήσει σε βαθμό «god save the Queen»...

 

Το Zaf θα σε κάνει να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου

 

Για εκείνους που σηκώνονται με τάσεις υπογλυκαιμίας τα κλασικά γλυκά pancakes είναι πάντα μια καλή και safe επιλογή, αλλά εκείνο που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι η εκδοχή με λευκή σοκολάτα και αγριοκέρασο που θα σε κάνει να κλείσεις τα μάτια (αφού πρώτα ανοίξεις το στόμα και το γευτείς) καθώς και το banoffee pancake με καραμέλα και κομμάτια μπανάνας εμπνευσμένο από το γνωστό γλυκό και «παραμετροποιημένο» ως επιλογή του πρωινού.

 

Εκτός, όμως, από το brunch, μπορείς από το πρωί να απολαύσεις το υπόλοιπο μενού του Zaf επιλέγοντας ανάμεσα σε burger, club sandwich ή δροσιστικές σαλάτες καθώς και άλλα πιάτα που συνοδεύουν τον καφέ, τη μπίρα, το κρασί ή το βραδινό ποτό.

 

Το Zaf θα σε κάνει να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου

 

Το Black angus είναι αυτό που φαντάζεσαι, δηλαδή φιλέτο από κόντρα κομμάτι black angus, αλλά έχει γεύση που δεν τη φαντάζεσαι. Cheddar, μπέικον, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι και μουστάρδα τρούφας συνδυάζονται με το εξαιρετικό μοσχαρίσιο κομμάτι για μια εμπειρία που δεν ξεπερνάς εύκολα.

 

Στις top επιλογές των burger βρίσκεται και το Master με ζουμερό μπιφτέκι, διπλό τυρί, μπέικον, μαρούλι, καπνιστή σος και καραμελωμένα κρεμμύδια που έχει φανατικούς οπαδούς.

 

Το Zaf θα σε κάνει να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου

 

Και αφού η γευστική αναζήτηση λάβει τέλος επιλέγοντας κάποιο από τα πιάτα του Zaf μπορείς να χαλαρώσεις και να ακούσεις ό,τι πιο αγαπημένο σε μουσική πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σου.

 

Κάθε Παρασκευή το μουσικό σκηνικό γίνεται house με πάρτι που (επιτέλους!) θα σε κάνουν να σηκωθείς από τη θέση σου και να χορέψεις, ενώ κάθε Σάββατο το μουσικό concept media duo φέρνει στα decks αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς back to back.

 

Στο Zaf το moto είναι all we have is now κι αυτό υποστηρίζεται κάθε στιγμή σ' έναν χώρο που ξέρει να δίνει αξία στο εδώ και τώρα.

 

Το Zaf θα σε κάνει να βάλεις το brunch στην καθημερινότητά σου

 

Info

Zaf

Αγίας Ειρήνης 8

Τηλ: 21 0323 6711

FB: zafcafe

Instagram: zafcafebar

Οδηγός Γεύσης