«Ένα Θέλω Μπορεί»: Το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Αρσενάκου κυκλοφορεί

Γιώργος Αρσενάκος – «Ένα Θέλω Μπορεί»: Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί Facebook Twitter
0

Ο Γιώργος Αρσενάκος, συνιδρυτής και CEO της Panik Records, της no1 ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτεται. Το πρώτο του βιβλίο, «Ένα Θέλω Μπορεί», κυκλοφορεί, σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Έσοπτρον.
 

Το «Ένα Θέλω Μπορεί» δεν είναι μία βιογραφία, ούτε απλά η εξιστόρηση ενός success story και η πορεία ενός επιτυχημένου manager. Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Γιώργος Αρσενάκος – «Ένα Θέλω Μπορεί»: Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί Facebook TwitterΜέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή. Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», η προσωπική εμπειρία γίνεται καθρέφτης για τον καθένα μας, ώστε, παρά τις τυχόν αντιξοότητες, να φτάσουμε από το «θέλω» στο «μπορώ».«Και, στην τελική, τι ανησυχείς;
Η ζωη φροντίζει για όλα.
Η καρδιά ξέρει.
Ακολούθα την, δεν θα το μετανιώσεις ούτε λεπτό!
»

Γιώργος Αρσενάκος social media
Instagram: 
https://instagram.com/g_arsenakos
Facebook: 
https://www.facebook.com/garsenakos

Κυκλοφορίες
0

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνωστες πτυχές του ‘21

Κυκλοφορίες / «Άγνωστες πτυχές του ‘21»: Νέοι ιστορικοί του ΑΠΘ ερευνούν τον αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία

Ο τόμος αποτελεί το τελικό παραδοτέο του ερευνητικού προγράμματος «Νέοι ιστορικοί του ΑΠΘ για το 1821» που εκπονήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΑΠΘ στους εορτασμούς της μεγάλης επετείου.
THE LIFO TEAM
Gunnar Hering: Ο αγώνας των Ελλήνων για την ανεξαρτησία και ο φιλελληνισμός

Πολιτισμός / Gunnar Hering: Ο αγώνας των Ελλήνων για την ανεξαρτησία και ο φιλελληνισμός

Η μελέτη του Gunnar Hering, που αποτέλεσε την κατακλείδα της επιστημονικής συνεισφοράς του μεγάλου Γερμανού ιστορικού και ελληνιστή, αλλά και γνήσιου φιλέλληνα, αποτελεί μια γενική επισκόπηση της φιλελληνικής κίνησης στην Ευρώπη και την Αμερική.
THE LIFO TEAM