Τέσσερις εποχές και μία ακόμη της Νάσιας Παναγοπούλου

Το νέο βιβλίο της Νάσιας Παναγοπούλου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φίλντισι.

The LiFO team, 12.6.2023 | 13:23

ADVERTORIAL

 

H Ναταλία, ο Άγγελος, η Σόνια, η Αθανασία και η Ελπίς είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

 

Σε καλημερίζουν με χαμόγελο προσποιητής ευτυχίας. Είναι όμορφοι, επιτυχημένοι και πιθανότατα άξιοι θαυμασμού ή και ζήλιας. Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι σε πέντε διαφορετικές ιστορίες, με κοινό όμως σημείο αναφοράς μια διαταραχή. Τι την προκάλεσε και τι η ίδια προκαλεί και πώς επηρεάζει τις συμπεριφορές και τις ζωές τους; Ποια σχέση έχει η σημερινή συμπεριφορά τους με την παιδική τους ηλικία; Κάνεις δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι πίσω από τα κλειστά παράθυρα του σπιτιού τους κάτι ροκανίζει την ψυχή τους. Θα καταφέρουν, άραγε, αυτοί οι άγνωστοι μεταξύ τους πρωταγωνιστές να συνδεθούν;

 

cover
Νάσια Παναγοπούλου, Τέσσερις εποχές και μια ακόμα, εκδόσεις Φίλντισι

Η συγγραφέας που πρώτη μίλησε για τον αυτισμό του παιδιού της πριν από 20 χρόνια, όταν υπήρχε πλήρης άγνοια γύρω από το θέμα αυτό, αλλά και ελάχιστοι ειδικοί για να το διαγνώσουν, εργάζεται ως αφηγηματική συνθετική ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας συνδυασμένων μεθόδων με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές (Master practitioner in eating disorders, Keadd & National Centre for Eating Disorders of British). Είναι επίσης εναλλακτική θεραπεύτρια (Shamanic medicine, the healing, Reiki Usui, Brohman method) και γελωτοθεραπεύτρια (laughter yoga by Dr Madan Kataria).

 

Κυκλοφορούν ήδη τα βιβλία της «Η ζωγραφιά της Ελπίδας» (εκδόσεις Σαββάλας/Κοχλίας) και «Όσα δε μπόρεσες να πεις» (εκδόσεις Φίλντισι). Η ίδια θεωρεί ότι η (συγ)γραφή είναι εξαιρετικό (ψυχο)θεραπευτικό εργαλείο.

 

www.filntisi.gr

Οδηγός Βιβλίου