Ρενέ: Το success story μιας ρομαντικής ψυχής

Κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο, «Έρωτας εξ αμελείας», σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, μέλος του ομίλου Nakas Group.

The LiFO team, 8.12.2022 | 13:04
ADVERTORIAL

 

Ποια είναι τελικά η Ρενέ; Ποια κρύβεται πίσω από τους ερωτευμένους στίχους που κατακλύζουν τα «άψυχα» social media; Γιατί το κοινό την ακολουθεί τόσο πιστά σε κάθε της παρουσίαση;

 

Ξεκίνησε να γράφει όταν ήταν μόλις 16 ετών και μετά από αρκετές «κλειστές πόρτες», τον Δεκέμβριο του 2018, έχοντας κουραστεί να αναζητά νέους εκδοτικούς οίκους που να την «πιστεύουν», αποφάσισε να δημιουργήσει τις δικές της εκδόσεις με το όνομα Queens Publications. Κυκλοφόρησε μόνη τα βιβλία της και αυτά έγιναν best seller. Η επίδραση που έχει στον κόσμο που την διαβάζει και την ακούει είναι μοναδική.

 

Ρενέ: Το success story μιας ρομαντικής ψυχής.

 

Συγχρόνως εκτός από βιβλία αγαπάει να γράφει στίχους για τραγούδια τα οποία ακούμε καθημερινά από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου (Σε ξένο σώμα), ο Αναστάσιος Ράμμος (Σε δύο μόνο μάτια) και το συγκρότημα Alcatrash (Μπερδεμένος).

 

Η επιτυχία δεν σταματά όμως εδώ, καθώς σχεδιάζει και κυκλοφορεί μόνη της την προσωπική της σοκολάτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ενώ για την ιδία περίοδο σε συνεργασία με την εταιρία εστίασης Everest τυπώνονται στίχοι της σε εκατομμύρια ποτήρια. Η πόλη γεμίζει έρωτα…

 

Η Ρενέ είναι η πρώτη στην Ελλάδα που εισάγει την χειρόγραφη αποτύπωση στίχων στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, δημιουργώντας παράλληλα ένα «κύμα» με ανθρώπους που εμπνέονται και προσπαθούν να μιμηθούν το έργο της.

 

Ρενέ: Το success story μιας ρομαντικής ψυχής.

 

Ο λόγος που το «φαινόμενο Ρενέ» έχει τέτοια επιτυχία είναι ότι δεν απευθύνεται μόνο σε βιβλιόφιλους αλλά και σε ένα πιο διευρυμένο κοινό που πρωτύτερα δεν διάβαζε λογοτεχνικά βιβλία. Καταφέρνει, άλλωστε, να «οδηγήσει» τους 200K+ followers της από τα social media στα βιβλιοπωλεία να αναζητούν τα βιβλία της.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε της δημόσια εμφάνιση και παρουσίαση μοιάζει περισσότερο με θεατρική παράσταση ή μουσικό live λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, οι οποίοι την εμπιστεύονται, γιατί εκφράζει όλα αυτά που εκείνοι δεν μπορούν να χωρέσουν μέσα σε απλές λέξεις και «χτυπούν» τατουάζ τους χειρόγραφους στίχους της.

 

Ρενέ: Το success story μιας ρομαντικής ψυχής.

 

Σήμερα, επιστρέφει στο εκδοτικό προσκήνιο με το νέο της βιβλίο «Έρωτας εξ αμελείας», σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, μέλος του ομίλου Nakas Group, που την αγκάλιασε και της πρόσφερε τη νέα της εκδοτική στέγη.

 

Πρόκειται για ένα βιβλίο που οδηγεί τον αναγνώστη από το σκοτάδι των ανθρωπίνων σχέσεων στο φως της αγάπης και κυκλοφορεί σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά και αγγλικά). Ένα τολμηρό έργο, σε μία έκδοση πρωτοφανή για τα λογοτεχνικά δεδομένα.

 

 

Οδηγός Βιβλίου