Ο Φοίβος Δεληβορίας παρουσιάζει το πρώτο του παιδικό βιβλίο

Το νέο παιδικό βιβλίο-cd του Φοίβου Δεληβοριά με τίτλο «Πες μου τ΄όνομά σου» παρουσιάζεται στο Public

LIFOTEAM 31.3.2018 | 00:00

Το Public και η Μικρή Άρκτος παρουσιάζουν το νέο παιδικό βιβλίο-cd του Φοίβου Δεληβοριά με τίτλο «Πες μου τ΄όνομά σου». Μαζί του θα είναι ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος  και η νεαρή ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασουλή.

 

Ο Φοίβος  θυμάται κι αφηγείται τη δική του ιστορία όπως ξεκίνησε  όταν ήταν παιδί, που είναι όμως και  η ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες και τις σκανδαλιές τους.

 

Ο ίδιος περιγράφει την έκδοση: «Eδώ είμαστε! Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά-ελπίζουμε- ευπρόσδεκτοι. Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας. Και θέλουμε να μάθουμε ένα-ένα τα δικά σας.»

 

Στους συντελεστές συμμετέχουν: η εικονογράφος Μυρτώ Δεληβοριά (βραβευμένη πολλές φορές), ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (που συμμετέχει σε ένα τραγούδι), ηθοποιοί,  μουσικοί και  τραγουδιστές.

 

Το «Πες μου τ’  όνομά σου»,  είναι μια ιστορία που τη συνοδεύει ένα cd  με δεκαπέντε παιδικά τραγούδια  συνολικά, δώδεκα που  έγραψε ο ίδιος ο Φοίβος Δεληβοριάς αλλά και τρία ακόμη του Γιώργου Χατζηπιερή που είχε τραγουδήσει ο Φοίβος στο παρελθόν : Το ελεφαντάκι,  Το δέντρο,  Ήταν ένας ποντικός.

ΠΟΤΕ31/03/2018 - 31/03/2018
ΠΟΥPUBLIC (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)
Οδηγός Βιβλίου