Χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels στο Comicdom Bazaar

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Impact Hub Athens

LIFOTEAM 3.9.2015 | 11:41

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι των comics έχουν και πάλι την ευκαιρία να εμπλουτίσουν και να ανανεώσουν τις συλλογές τους, αυτή τη φορά σε έναν καινούργιο για την εκδήλωση χώρο,την αυλή του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

 

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ συλλέκτες και αναγνώστες, οι οποίοι θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη.

 

Με δεδομένο ότι στην Ελλάδα ο καλοκαιρινός καιρός κρατάει μέχρι και τα μέσα του Φθινοπώρου τουλάχιστον, αναμένουμε λιακάδες και εξαιρετικές θερμοκρασίες, οπότε μια κυριακάτικη βόλτα στου Ψυρρή είναι έτσι κι αλλιώς θαυμάσια επιλογή για την εποχή.


Θέλετε να πουλήσετε comics;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο [email protected] (με την ένδειξη Bazaar).

 

Θέλετε να αγοράσετε comics;

Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Impact Hub Athens

11 π.μ.-10 μ.μ.