ADVERTORIAL

 

H Βιβλιοχαρτεμπορική, με έναν εντυπωσιακό εορταστικό διάκοσμο, είναι έτοιμη να γιορτάσει τα 44α Χριστούγεννά της. Πολλές γενιές μικρών και μεγάλων αναγνωστών την έχουν εμπιστευθεί για τις αγορές τους για βιβλία και δώρα σταθερά από το 1979. Τον Δεκέμβρη εκείνης της χρονιάς ο κ. Βαγγέλης Σιώτος ανέδειξε το 67 της οδού Ταξιαρχών σε σημείο αναφοράς.

 

Η Βιβλιοχαρτεμπορική βρίσκεται πλέον στη δεύτερη γενιά και ο Ηλίας, γιος του Βαγγέλη, φρόντισε να διατηρήσει τον ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα του καταστήματος, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις.

 

Βιβλιοχαρτεμπορική

 

Όλη η ομάδα του βιβλιοπωλείου σε υποδέχεται με χαμόγελο και προθυμία να σε εξυπηρετήσει για να ανακαλύψεις τους μικρούς θησαυρούς που κρύβονται στις βιβλιοθήκες και τα ράφια του.

 

Εκεί θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε λογοτεχνία, παιδικά παραμύθια, σχολικά είδη αλλά και ποιοτικά, εξηζητημένα παιχνίδια που αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τη φαντασία των παιδιών.

 

Η Βιβλιοχαρτεμπορική είναι ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις για τους μεγάλους και νέες περιπέτειες για τους μικρούς επισκέπτες. 

 

Όλοι μαζί χάνονται σε έναν κόσμο γεμάτο από λέξεις, εικόνες και ιστορίες που κάνουν την καθημερινότητα μαγική!

 

Βιβλιοχαρτεμπορική

 

Βιβλιοχαρτεμπορική

 

Ταξιαρχών 67 Κορυδαλλός, 210 4965751

Facebook: Biblioxarteboriki

Instagram: biblioxarteboriki

Οδηγός Βιβλίου