Το Ατσαλένιο Νησί LiveWire: Ρέννος Oιχαλιώτης - Πέτρος Στεφανέας

«Μια μυθοπλαστική ανατομία της παγκοσμιοποίησης και των αξιών της».

The LiFO team, 6.4.2021 | 13:54

Ό,τι εμφανίζεται εφησυχαστικά σαν μεμονωμένη εκδήλωση ψηφιακού οικονομικού εγκλήματος εξελίσσεται περίτεχνα σε μια παγκόσμια απειλή για το διεθνές σύστημα μέσα από ένα κουβάρι εξελίξεων που θα κληθεί να ξεδιαλύνει ένας αξιωματικός πληροφοριών και μια ειδική ομάδα της Ιντερπόλ.

 

Σε αυτό το πολιτικό και αστυνομικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στις αρχές του αιώνα μας, σε διαφορετικές χώρες και ηπείρους, η πλοκή γίνεται όχημα για να ψηλαφήσει τα μεγάλα ζητήματα που διακατέχουν την εποχή μας.

 

Το Ατσαλένιο ΝησίΜας ξεναγεί σε μια μυθοπλαστική ανατομία της παγκοσμιοποίησης και των αξιών της, μέσα από έναν συνθετικό διάλογο για την πολιτική της οικονομικής ολιγαρχίας, των μεγάλων μη κυβερνητικών οργανώσεων, των διεθνών δημοσιογραφικών δικτύων, αλλά και των κατευθύνσεων της επιστημονικής έρευνας, στο σκηνικό που διαμορφώνει καταλυτικά η ηθική των νέων τεχνολογιών.

 

Μια μυθοπλαστική ανατομία της παγκοσμιοποίησης και των αξιών της.

 

«Επιμένουμε να καυχιόμαστε υποκριτικά και θρασύδειλα, κραδαίνοντας το ξεσκισμένο λάβαρο του ακτινοβόλου μέλλοντος, όταν τρέμουμε κάθε στιγμή για την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει στον κόσμο, όταν ζούμε στο φόβο και στη μοναξιά».

 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΤΑΝ

Οδηγός Βιβλίου