6 ξεχωριστές επιλογές από τα βιβλία των εκδόσεων Αρμός

Τα βιβλία αποδείχτηκαν ο καλύτερος φίλος μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ένα αντίδοτο για τις μέρες που ζούμε, προσφέροντας συντροφιά, στήριξη και ανακούφιση, επιτρέποντας νοητά ταξίδια από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

LIFOTEAM 29.1.2021 | 16:19

Η φιλία είναι και δεν είναι παντοτινή

ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ

Μια κατάθεση ψυχής της Μάρως Βαμβουνάκη με θεματολογία που μας αφορά όλους. Μια ευφυής συλλογή που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής με χιούμορ και διορατικότητα. Ένα βιβλίο που μας αποκαλύπτει αλήθειες μοναδικές για την ανθρώπινη φύση και τη φιλία!

 

Εμπιστοσύνη

π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μια διεισδυτική ματιά στο πρόβλημα της έλλειψης εμπιστοσύνης που διατρέχει κάθε πλευρά μας, δηλητηριάζοντας όλες τις σχέσεις. Ένα απολαυστικό ανάγνωσμα για όλους, καθώς και για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει περισσότερο νόημα και αίσθηση σκοπού στη ζωή του.

 

Η Ελλάδα των ονείρων

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ

Η Ελλάδα των ονείρων αποτελεί μια πρωτοφανή μελέτη συγκέντρωσης και ανάλυσης ονείρων του ελληνικού πολιτισμού. Όνειρα καταγεγραμμένα και σωσμένα μέσα στην ελληνική γραμματεία από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια έως και τον εικοστό αιώνα. Ο Στέλιος Ράμφος ιχνηλατεί συμβολισμούς, συμπεριφορές, νοοτροπίες και συναισθήματα που οδήγησαν τη χώρα σε μια μακροχρόνια ακινησία.

 

Ψηφιακός ανθρωπισμός

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΑΣΗΣ

Ένα βιβλίο-αποκάλυψη για τον ψηφιακό κόσμο, την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία αλλά και την ηθική του ανθρώπου σε έναν κόσμο που μετατρέπεται ταχύτατα σε εικονικό.

 

Κατανοώντας και αλλάζοντας τον κόσμο

ΙΩΣΗΦ ΣΗΦΑΚΗΣ

Μια καθηλωτική και επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη από τον μοναδικό Έλληνα που έχει τιμηθεί με το βραβείο Turing! Ένα απόσταγμα εμπειριών και γνώσης σχετικά με τη συνεχή διερεύνηση των ορίων της ανθρώπινης νόησης και θέλησης.

 

Διαλειμματική Νηστεία & Αποφυγή Νόσων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Το best-seller που έφερε και έκανε γνωστή τη διαλειμματική νηστεία στην Ελλάδα! Ένα βιβλίο που συστήνει τη διαλειμματική νηστεία και τα οφέλη της στην υγεία. Δεν απευθύνεται μόνο στους αναγνώστες που αναζητούν μια νέα δίαιτα αλλά και σε όσους θέλουν να εντάξουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής στη ζωή τους.

 

Κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αρμός

www.armosbooks.gr

Με αγορές άνω των €20 δωρεάν μεταφορικά!

FΒ: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Instagram: armosbooks

Οδηγός Βιβλίου