Μετά τις πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες στο Free Thinking Zone, ο ελληνικός καφές Bravo μεταφέρεται σε έναν από τους πιο όμορφους πολυχώρους της πόλης, στο Βρυσάκι στην καρδιά της Πλάκας (Βρυσακίου 17, 210 3210179, www.vryssaki.gr) στηρίζοντας έμπρακτα τη δουλειά και το όραμα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Athens Fringe Festival.


H πρώτη συζήτηση έχει ως θέμα τo design σε διάφορες εκφάνσεις του. Από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, μέχρι τα κοσμήματα, τα επίπλα και τα αντικείμενα. Καλεσμένοι της συζήτησης που θα συντονίσει η δημοσιογράφους Σύλβια Κλιμάκη είναι τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Πάμε να τους γνωρίσουμε:

 

Αθηνά Τριανταφυλλίδη
Εκπρόσωπος της νέας γενιάς σχεδιαστών, εργάστηκε χρόνια ως στυλίστρια σε περιοδικά και τηλεοπτικές παραγωγές, επεκτείνοντας τις δημιουργίες της στο γυναικείο κόσμημα, αλλά και στα γυναικεία υποδήματα. Πέρυσι το χειμώνα αποφάσισε ν' ανοίξει το DressArT. Ένα δικό της ατελιέ με ρούχα και αξεσουάρ, σχεδιασμένα από την ίδια.


Παυλίνα Αλεξία Βερούκη
Mε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές (στην Ελλάδα και το Εξωτερικό) στις Καλές Τέχνες, τη Φωτογραφία και τη Σκηνογραφία, από το 2007 εργάστηκε ως βοηθός σχεδιαστή και αναπαραγωγής σε Έλληνες κοσμηματοποιούς. Από πέρυσι αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί μόνη της δημιουργώντας τη σειρά Pavlina Jewels.

 

Αγγέλα Χρισσαΐτη
Σπούδασε Interior Architecture & Design στο Middlesex University. Είναι δημιουργός του στούντιο AC design, το οποίο δραστηριοποιείται στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και στο σχεδιασμό επίπλων και αντικειμένων. Βασική της φιλοσοφία αποτελεί η ικανοποίηση των λειτουργικών αναγκών του ανθρώπου και η αρμονική του συμβίωση με το χώρο και τα αντικείμενα.

 

Η LiFO θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει την εκδήλωση, ενώ τις επόμενες μέρες θ' ακολουθήσουν συνεντεύξεις με τους εκλεκτούς πρωταγωνιστές.