Η Rihanna δουλεύει πάνω σε έναν νέο ρέγγε δίσκο, σύμφωνα με το "T", το περιοδικό των New York Times, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα τα προϊόντα της σειράς Fenty θα είναι διαθέσιμα.  

 

H Rihanna επιβεβαίωσε νωρίτερα φέτος τα σχέδια για τον ένατο κατά σειρά προσωπικό της δίσκο και πλέον ανέφερε πως εργάζεται πάνω σε αυτόν, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του και να αποκαλύψει με βεβαιότητα τον τίτλο του. Η 31χρονη τραγουδίστρια παραδέχθηκε πάντως πως ο προσωρινός τίτλος του δίσκου είναι R9 και πως αυτός ο τίτλος την έχει στοιχειώσει. Μιλώντας για πιθανές συνεργασίες ανέφερε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με τη Lady Gaga αλλά δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά για το άμεσο μέλλον. «Ίσως επειδή με ακολούθησε στο Instagram. Δεν έχει κλείσει κάτι για τώρα, αλλά δεν είμαι ενάντια σε κάποια προοπτική για αργότερα», δήλωσε. Η Rihanna επίσης δεν βλέπει να συνεργάζεται άμεσα με τον Drake. «Όχι σύντομα, δεν το βλέπω να συμβαίνει. Και σίγουρα όχι σε αυτόν τον δίσκο», ξεκαθάρισε.

 

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον οίκο Moët Hennessy Louis Vuitton LVMH, που ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα, γνωστοποίησε πως τα πρώτα προϊόντα της σειράς Fenty θα είναι διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οίκου στις 29 Μαΐου.  «Θέλω να είμαι όσο πιο ενοχλητική γίνεται», είπε Rihanna αναφερόμενη στο πώς θα δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά. «Το μπραντ δεν είναι παραδοσιακό, δεν υπάρχει πασαρέλα, είναι ένας νέος τρόπος για να κάνεις πράγματα. Πιστεύω ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η μόδα τελικά», είπε η Rihanna.

 

 

 

Με πληροφορίες από Dazzed/Billboard