ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2020 | 10:50

Έκοψα το πορνό, έφτιαξε η ζωή μου!

Δεν μπορούσα να κάνω σεξ τα 2 τελευταία χρόνια, βλέπω πορνό από τα 14 μου και είμαι 27 ετών άνδρας. Είχα φτάσει σε σημείο να βλέπω πράγματα τα οποία παλαιότερα θα έλεγα στον εαυτό μου "μα τι είναι αυτά που βλέπεις..." Μου χε προκαλέσει ανασφάλεια για το μέγεθος του πέους μου (ενώ δεν υπήρχε τέτοιος λόγος), από την νεαρή μου ηλικία. Απλά κόψτε το, είναι καρκίνος, όχι, χειρότερο από καρκίνος. Ο καρκίνος είναι εχθρός ενώ το πορνό είναι 'φίλος' που στην πραγματικότητα είναι από τους χειρότερους εχθρούς.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά βλέπουνε οι άντρε και νομιζουν οτι το σέχ είναι κάτι μεταξύ ακροβασίας και κλεφτη και αστυνόμου. Προσωπικά ακολουθώ τον παρακάτω κανόνα και πείτε μου αν εχω λάθος: Αν εχεις όρεξη να κάνεις κάτι εκτος των ευνόητων θα με αφήσεις να στο κάνω πρώτα για να ξέρεις πως είναι οπότε να μάθεις να το κάνεις καλά. Φυσικά θα είμαι πολύ gentle και ευφάνταστη. Αν ακόμα μετά συνεχίσεις να εχεις όρεξη, βλέπουμε. Ρε ξυπνάτερεεεε! 80% του σεχ είναι στο μυαλό, και το υπόλοιπο 15% και αυτή στον εγκέφαλο είναι και το 5% είναι εκεί που νομιζετε. Καταλαβετέ το αλλιώς θα βαριόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Το ότι σε επηρέασε εσένα αρνητικά και εθίστικες, δεν σημαίνει ότι είναι κακό, κατά γενική ομολογία. Ας πρόσεχες.Οι δικές σου πράξεις σε οδήγησαν στον εθισμό, ότι το πορνό το ίδιο.Όπως το εκλαμβάνει και διαχειρίζεται κανείς.
Έχεις απόλυτο δίκιο που θίγεις αυτό το θέμα. Όλοι οι σεξολόγοι που αναφέρονται σ' αυτό το θεμα, τονίζουν ότι ο εθισμός των ανδρών στο πορνό είναι σίγουρο ότι προκαλεί στυτικες δυσλειτουργίες όταν πάνε κα σε φυσική επαφή.Όλα χρειάζονται ένα μέτρο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ