ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2019 | 00:38

Στον ήρωα μου

Στον ήρωα μου εύχομαι το δώρο γενεθλίων του να είναι να νικήσει οριστικά τον καρκίνο και να ζήσει. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του βγήκαν καλά.Καλή δύναμη σε όσους πονούν από αυτή την ύπουλη αρρώστια. Το νέο έτος να τους βρει γερούς χωρίς αυτήν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Με κάθε αλλαγή του χρόνου όλοι κι όλες αισθανομαστε την ανάγκη να αλλάξει δραστικά κάτι στη ζωή μας. Κι ελπίζουμε πολύ δυνατά ότι αυτό θα συμβεί. Αυτή η πίστη, η ανυπομονησία το ρίγος, η χαρά ότι κάτι αλλάζει με την είσοδο του νέου χρόνου είναι γεγονός. Για τους περισσότερους και τις περισσότερες είναι στο χέρι τους αυτή η αλλαγή πλεύσης προς το καλύτερο. Για όλους κι όλες εμάς που δεν είναι στο χέρι μας η υγεία των ανθρώπων μας εύχομαι το νέο έτος να μας κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής... Την ίδια τη ζωή! Στους ήρωες μας, λοιπόν! Καλή μας δύναμη... Πάντα να ακούτε καλά νέα, το εύχομαι όσο τίποτα.
Δάκρυσα διαβάζοντας το γιατί κι εγώ πονάω πολύ. Κι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ακούσουμε τα καλά νέα κι εμείς. Πρώτη φορά, αν με ρώταγε κανείς, σκεφτόμουν σήμερα... Αν με ρώταγε, τι θέλω περισσότερο στη ζωή μου, θα απαντούσα πως θέλω να τρέξει ο χρόνος μπροστά πιο γρήγορα. Λιγότερο βασανιστικά... Να μάθω, να ξέρω, να μην περιμένω υπομονετικά. Να μας καλέσουν στο γραφείο και αυτήν τη φορά να είναι μόνο για καλό.
για αρρώστους προσευχη γεροντικη κύριε ιησού χριστέ...εσύ που σου κρούω την πόρτα...ελέησον με την φτωχή ψυχή..και στο όνομα το άγιο σου, στο όνομα το άγιο του πατέρα θεού...φώτισε με με την θεία άγια σου χάρη...και θεράπευσον με.. ώστε να ποιεί ν το θέλημά σου...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ