ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2019 | 14:27

Είμαι μια ηλιθια..

Και ξέρετε γιατι;Γιατί όλοι γύρω μου έλεγαν όχι δε κάνει για εσένα και χίλια δυο.Και εγώ με το κόλλημα που είχα (μέχρι πριν λίγα λεπτα) δεν έβλεπα μπροστά μου.Ήμουν ερωτευμένη για ένα τίποτα..Ο τυπάς έδειχνε ξεκάθαρα ότι με ήθελε.Ελεγε πράγματα και ξαφνικά έρχεται η αποχώρηση του.Ποιος είναι ο κομπαρσος στην Ιστορία;Εγώ.. Γιατί έπαιξε με τα συναισθήματα μου και έφυγε. Τόσο χαζή πια;Δε μπορώ να το δεχτώ αληθεια. Νομίζω με αυτό τον μισώ πολύ.Εχω πολλά νεύρα.Χάρηκε πιστεύω που μου εδωσε "χυλόπιτα" δε ξέρω αν λέμε την χυλόπιτα σε αυτή τη περίπτωση .Φάνηκε κιόλας ότι χάρηκε...Τουλάχιστον δε προχωρήσαμε υπερβολικά. Καταλάβατε..Ήρθε το στάδιο που εδώ εγώ έχω πληγωθεί.Υποθετω θα φύγει όλο αυτό ετσι..;μου αρέσει που ειπα οτι δε θα κλαψω κιολας. Και δεν έκλαψα γι αυτό που χάθηκε.Ουτε γι αυτόν.Οχι..Θα ήθελε..Για εμένα τη χαζή που άφησα να συμβεί κάτι τέτοιο.. Οι φίλοι του τώρα θα γελάνε..Φοβάμαι να πατήσω στον κοινό μας"χώρο"Είμαι ηλίθια... ντρέπομαι και δε το έχω πει σε κανέναν.. Μη με κρίνετε αρνητικά..Απλά το αφήνω εδώ.Το έχω ανάγκη αλήθεια..
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι ηλίθια, προς Θεού. Και φυσικά θα περάσει, όλα περνάνε. Πρόσεξε μόνο το εξής: επειδή οι γύρω είχαν δίκιο, μην το έχεις ως δεδομένο για μελλοντικές γνώμες τρίτων, ότι δλδ πάντα είναι καλοπροαίρετοι και σωστοί.

Απεργία την Πρωτομαγιά