ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2019 | 16:35

Βαρέθηκα

Όπως και κάποιος / α φίλος/ η έγραψε πριν λίγο ότι έχει βαρεθεί να ψάχνει για δουλειά, θα συμπληρώσω κι εγώ:Βαρέθηκα να ψάχνω για δουλειά (η οποία μεταξύ μας ούτε καν με νοιάζει / γεμίζει κατά βάθος). Όσο για τις συνεντεύξεις. Το καλύτερο! Ύφος καρδιναλίων για ένα μαγαζάκι που πουλάει κοσμηματάκια της πλάκας (προσωπική εμπειρία) + καψόνι να συνεχίσουμε τη συνέντευξη στ' αγγλικά για να δει, αν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Να χαρώ εγώ το πτυχίο μου! Ααα έγινε κι αυτό ένα χαρτί τουαλέτας. Όσο για το μαγαζάκι. Δεν της έκανα, αλλά ούτε κι αυτή σε μένα. Ουφ, τα είπα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο δίκιο έχεις. Έτσι είναι όπως τα λες . Το κάψονι με τα αγγλικά δεν μου έχει τύχει σε κοσμήματα, αλλά αλλού σε γραπτό λόγο ήθελαν. Επίσης η δουλειά στην αγγελία ήταν παραπλανητική σε σχέση με αυτό που πραγματικά εννοούσαν Το ύφος καρδιναλίων όμως και σε εκείνη τη δουλειά τότε που είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω, αλλά και στα κοσμήματα. Μη την θυμηθώ και αυτή στα κοσμήματα τι παράλογες απαιτήσεις είχε.Ευτυχώς πέρασαν αυτές οι ανουσιες και σάπιες εποχές για μένα. Βρήκα δουλειά στον κλάδο μου. Θα ψάξω να βρω ακόμη καλύτερη αλλά τουλάχιστον το ύφος καρδιναλίων, το μάσημα ενσήμων, ο μισθός της πλάκας και η κοροϊδία άλλα ζητάμε, άλλα θέλουμε τελειωσε. Σε κάθε περίπτωση έχω μια πόρτα ανοιχτή. Τίποτα απλά θέλει πολύ αγώνα, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς. Καλή τύχη σου εύχομαι γιατί πραγματικά νιώθω αυτό που πέρασες επειδή έχω ζήσει ανάλογες εμπειρίες. Κι επειδή η τύχη απο μόνη της δεν αρκεί συνέχισε να ψάχνεις στον τομέα σου, φτιάξε ένα e-shop ή σελίδα (αν το κόσμημα είναι ο τομέας σου) αλλά κυρίως άνοιξε τον κύκλο σου με άτομα σχετικά με τον τομέα σου. Εγώ το έχω βάλει στο pause το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά ασχολούμαι με τους άλλους δύο κλάδους μου που είναι αλληλένδετοι και επιτέλους είδα φώς στο τούνελ και δεν εννοώ την εκπομπή της Νικολούλη.