Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2019 | 19:55

Μόνος στο καφέ...

Μια που είναι της μόδας να πηγαίνουν κάποιοι κάπου μόνοι, ας περιγράψω τη δική μου σημερινή ιστορία. Πήγα το αυτοκίνητο σήμερα το πρωί για πλύσιμο, είχα ώρα αρκετή για έναν καφέ μέχρι να περιμένω να το πάρω.
Πήρα την εφημερίδα μου, μπήκα σε ένα καφέ της Αθήνας, έπιασα μόνος ένα τραπέζι. Κοίταξα γύρω μου, παντού είτε ζευγάρια είτε παρέες. Ήμουν ο μοναδικός μόνος στο χώρο. Κάποια στιγμή μπήκε και μία τουρίστρια, μάλλον από την Κορέα, και εκείνη μόνη. Κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Βασικά, κανένας δεν ασχολήθηκε με τον δίπλα του. Όλοι ήταν απασχολημένοι με το ταίρι τους ή την παρέα τους, ή τα κινητά τους. Και βγαίνοντας μόνος, δεν γνωρίζεις κανέναν. Είναι τόσο απλό.
Δεν ένιωσα άσχημα από τη συμπεριφορά των γύρω μου, ένιωσα άσχημα που αναγκάζομαι να βγαίνω μόνος ελλείψει άλλου να με ακολουθήσει.
2 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Snoopy Snoopy 5.10.2019 | 23:15
Δεν είναι και τόσοοο πρόσφατο αυτό το φαινόμενο. Πάντως χαίρομαι πολύ που παρέμεινες αντικειμενικός και δεν έβλεπες φαντάσματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοιώθεις άσχημα. Και 50 φίλους να είχες, δεν θα μπορούσαν πάντα να πηγαίνουν όπου πας. Θα την βρεις την άκρη όμως, είμαι σίγουρη. Σκέψου το έτσι: αν είχες σκόρπιους κάποιους γνωστούς και φίλους, αλλά απλά δεν μπορούσαν την συγκεκριμένη ώρα, θα ένοιωθες άσχημα που ήσουν μόνος σου; Όλα, τα πάντα έχουν να κάνουν με το πως νοιώθουμε και πως σκεφτόμαστε εμείς, οι άλλοι είναι απλώς ο Καθρέφτης.

η μοναξιά ειν παρέα μας ....................
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή