Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2019 | 23:52

Έλεος

Βγήκαμε, ήπιαμε (αυτός περισσότερο) και γυρίσαμε στο νοικιασμένο δωμάτιο.
Άρχισα να παίζω λίγο μαζί του...Που και που αντιδρούσε ότι δεν είναι σωστό και δεν πρέπει αλλά όχι κάτι φοβερό όποτε το προχώρησα και ολοκληρώσαμε. Το πρωί που κατάλαβε τι έχει συμβεί θύμωσε πολύ. Με κατηγορεί ότι τον εκμεταλλεύτηκα, σχεδόν ότι τον βίασα. Μα κι εγώ είχα πιει και επίσης ήταν άκρως λειτουργικός, οπότε...τι; Το ξέρω ότι το ήθελε όσο κι εγώ και δεν τολμά να το παραδεχτεί αλλά μας φάγανε τα "πρέπει"!
3 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 31.7.2019 | 10:54
Όσο καλό και να είναι το γλυκό, σε κάποιες περιπτώσεις, επισκιάζει, μέχρι καταστρέφει φιλίες, ή δεσμούς γενικά. Πέραν τούτου, το ότι κάποιος είναι άντρας, δεν σημαίνει ότι ευχαρίστως θα έκανε κάτι με οποιοδήποτε πρόσωπο είναι δίπλα του, ή έστω αδιάκριτα. Μπορεί όντως να μην ήθελε, για τους δικούς τους λόγους. Ούτε το "ήταν λειτουργικός", αποτελεί δικαιολογία, επιχείρημα. Ο άνθρωπος δεν είναι μονάχα σώμα (ανάγκες, επιθυμίες), αλλά έχει μυαλό (λογική) και ψυχή (συναίσθημα, πνεύμα, "αληθινός εαυτός"), είναι τρισυπόστατος. Και είναι και η χρονική στιγμή που γίνεται κάτι, οι συγκυρίες που συντρέχουν... Αν είχε μια άσχημη εμπειρία πρόσφατη, παραδείγματος χάριν, δεν θα του ήταν και πολύ ευχάριστο, όλο αυτό.

Πώς μπόρεσες εσύ τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς, χωρίς συγχρονισμό κι αμοιβαιότητα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία και πολύ δική σου, προσωπική υπόθεση, τελικά.
Δεν ξέρω αν το λες και βιασμό αλλά ξέρω ότι υπάρχουν σεξ και που μετανιώνεις γιατί δεν τα ήθελες πράγματικα κι απλά δεν το αναγνώρισες όταν έπρεπε στον εαυτό σου. Γιατί όχι και οι άντρες;
αρε βλακας ο τυπος τα ριχνει σεσενα οτι του την επεσες . αυτοι ψοφαν για τετοια κι μετα το παιζουν θιγμενοι ???
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή