ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2018 | 04:21

Πηρα την αποφαση

Να κοψω το κρεας, δεν εχει πολυ καιρο, ειναι πολυ φρεσκο ακομα μολις 3 εβδομαδες, αλλα τις τελευταιες μερες τριγυριζει στο μυαλο μου το πιτογυρο, μπορω να αντεξω αραγε ή θα πεσω με τα μουτρα και μετα θα νιωσω απογοητευση και τυψεις που απετυχα στο στοχο μου; Υπαρχει καποιος που συμπασχει; Εχει να μου προτεινει καποιο καλο σαιτ με συνταγες ή καποια συμβουλη; Ειμαι και σε επαρχια και τα σουβλατζιδικα δινουν πονο..!
3
 
 
 
 
σχόλια
Όταν το έκοψα εγώ, πριν 5 χρόνια..δεν ήταν θέμα απόφασης.. Ήταν θέμα συνείδησης . Μου το απαγόρευε πλέον η ψυχή μου. Ακόμη κ τώρα συνειδητοποιώ ότι στερούμαι μια απόλαυση που είχα συνηθίσει πχ όταν το μυρίζω έξω από τα σουβλατζίδικα αλλά με τίποτε δε θα ξανά έτρωγα. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω αυτή τη στιγμή. Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Πάω στα ίδια μέρη που πήγαινα για φαγητό κ με τους ίδιους ανθρώπους. Πάντα βρίσκεις τί να φας. Όσον αφορά σε σαιτ...υπάρχουν πολλά. κάνε ένα κόπο κ ψάξε το. Είναι απαραίτητο να μάθεις όχι μόνο συνταγές αλλά κ τι πρέπει να τρως ώστε να μην έχεις θρεπτικές ελλείψεις στη διατροφή σου. Και ίσως να μην είσαι έτοιμη να κάνεις τώρα την αλλαγή ..ίσως μπορέσεις κάποια άλλη στιγμή.. Μην απογοητευτείς αν δε τα καταφέρεις..Βέβαια σημασία έχει πάντα ο λόγος που θες να το κάνεις..Για παράδειγμα εμένα δε θα πετύχαινε ποτέ αν ο λόγος βρισκόταν στα εκλογικευμένα πλαίσια της πιο υγιεινής διατροφής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ