ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2015 | 00:13

Ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη

18 χρονων εγω, 22 αυτος...Ηλιθια εγω, ηλιθιος και αυτος...Και καπως ετσι προεκυψε λιγες μερες πριν τις πανελληνιες (!) ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη... Ημουν παντα κατα των εκτρωσεων, τοσα ηξερα τοσα ελεγα... Τωρα; Αν του μιλησω θα παρει τα βουνα... Ανωριμος; Στην ηλικια του ΝΑΙ! Τι τα θελαμε... Απο την αλλη μηπως ειναι αδικο να ριξω το... παιδι του χωρις καν ο ιδιος να γνωριζει την υπαρξη του;Υ.Γ. παρακαλω κατανοω οτι μια τετοια εξομολογηση θα προκαλεσει αρνητικα σχολια τοσο για την ελειψη αντισυλληψης οσο και για την εκτρωση μα θα παρακαλουσα πολυ να τα κρατησετε για εσας γιατι ειλικρινα δεν εχω τη δυναμη...
4
 
 
 
 
σχόλια
Εσεις που της λετε να το κρατησει να υποθεσω δν σας ενδιαφερει αν μπορει να το συντηρισει το παιδι? Οσο για αυτους με λενε δωστο για υιοθεσια, ας πανε να δουνε ποσο ευκολα μπορεις να υιοθετησεις στην Ελλαδα που σημαινει θα μεγαλωσει σε ενα ιδρυμα.
Αγαπητή μου η θέση σου είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολη αν σκεφτείς ότι γυναίκες προσπαθούν να κάνουν παιδιά και δεν τα καταφέρνουν αλλά σίγουρα στην ηλικία σου δεν είναι κάτι που επιζητάς...είσαι πολύ νέα για να μην γευτείς τα καλύτερα και ανέμελα χρόνια της ζωής σου..
Εγώ λέω να του το πεις, καθαρά για να μοιραστεί κι αυτός το βάρος. Μπορεί και να σε στηρίξει ψυχολογικά. Μετά πάντως να κάνεις ότι θέλεις εσύ και θεωρείς καλύτερο. Εγώ στη θέση σου θα έκανα έκτρωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ