ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2022 | 15:11

Δεν αντεχω...

Εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο τις τελευταιες γνωριμιες μου με αντρες. Ο τροπος που μου συμπεριφερθηκαν εχει επηρεασει αρνητικα την αυτοπεποιθηση μου αλλα και τη διαθεση μου να προσπαθησω με καποιον αλλο. Νιωθω οτι ακομα κ αν γνωρισω τον τελειο, θα αρχισω να αμφισβητω το ενδιαφερον του κ τελικα θα καταστρεψω η ιδια κατι πριν ακομα ξεκινησει. Απο τη μια μου λειπει τοσο πολυ το να εχω εναν συντροφο αλλα απο την αλλη δεν αντεχω αλλη μια φορα να προσπαθησω με καποιον κ τελικα να ξαναπερασω ολη αυτη την απογοητευση οταν για καποιο λογο δεν παει καλα το πραγμα. Πως ξεπερνας τις πληγες του παρελθοντος?
8
 
 
 
 
σχόλια

βρες τροπους να ενισχυσεις τον αυτοσεβασμο και την αυτοπεποιθηση σου. δεν ειναι υγιες για κανεναν να επηρεαζεται τοσο απο εξωγενεις παραγοντες

Καλημερααα σε νιώθω απόλυτα γτ στην ίδια κατάσταση έχω βρεθεί και εγώ η ζωή είναι μικρή μην πηγαίνεις με το αν και να στεναχωριέσαι πάρε το ρίσκο γτ δν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο μπορεί να βρεθεί αυτός που ψάχνεις από το πουθενά!!!

Πάρε το χρόνο σου, το ότι γνώρισες κάποιους ακατάλληλους για σένα δεν πρέπει να σε επηρεάζει. Καταλαβαίνω την απογοήτευση που νιώθεις όμως το ότι δεν ήξεραν να φερθούν δεν έχει να κάνει με εσένα αλλά με τους ίδιους. Κάνε πράγματα που σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και σου αρέσουν και να θυμάσαι πως ο Θεός για όλους έχει έναν άνθρωπο.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθει όσα λές ή αν είσαι όντως κοπέλα αλλά η απάντηση σε αυτά που γράφεις είναι πάντα η ίδια ανεξαρτήτως φύλου,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ,είναι πάρα πολύ απλό,μην επιτρέπεις σε κανέναν-καμία να σου επιβάλλεται και άσε την κλάψα,αυτοβελτιώσου πάτα γερά στα πόδια σου και βάλε την ειλικρίνεια στην ζωή σου και στις σχέσεις σου.Αυτά.