ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2022 | 15:37

...

Ολες οι φιλες μου εχουν αγορια κ εγω ειμαι η μονη που δεν εχω κ αισθανομαι καλως εννοουμενη ζηλια. Τις ακουω να λενε για τις διακοπες που θα πανε μαζι τους, για τα δωρα που τους παιρνουν τα αγορια τους, για τις γλυκες χειρονομιες που κανουν προς εκεινες κ εμενα νιωθω οτι με θεωρουν σαν την καημενη της παρεας, γιατι δεν εχω κατι αντιστοιχο να μοιραστω μαζι τους. Νιωθω επισης οτι απομακρυνομαστε, γιατι εκεινες θελουν να περνανε τον περισσοτερο χρονο τους με τα αγορια τους, μιλανε για συγκατοικησεις κ εγω δεν ειμαι στην ιδια φαση. Αισθανομαι μονη, αισθανομαι οτι εκεινες τις απασχολει κυριως η σχεση τους κ εγω δεν εχω κανεναν.
12
 
 
 
 
σχόλια

Καλημερααα μην στεναχωριέσαι το καλό πράγμα αργεί να γίνει μην ζηλεύεις τις φίλες σου γτ μπορεί αύριο μεθαύριο να χωρίσουν δν τι ξέρεις και μπορεί να μην είναι πραγματικά ευτυχισμένες άσε τι δείχνουν!!

Δεν χρειαζεται να σου γνωρισει κανείς κανεναν.
Που ζουμε? Ελευθερη γυναικα εισαι. Ελευθερος ανθρωπος να γνωρισεις όποτε θες εσυ, με δικη σου πρωτοβουλια.

Ναι οι φιλοι σου οντως σε βλεπουν σαν την καημενη της παρεας. Ειναι ακριβως αυτες οι φιλες που ΑΝ συνεχισεις να κάνεις παρεα μαζι τους θα σου δωσουν περισσοτερη πικρα οταν θα αρχισουν να παντρευονται και να κανουν παιδιά γιατί θα σε βλεπουν πολύ πισω και οτι αυτες περασαν σε αλλη πιστα και θα σου το δειχνουν.
Ειναι πολυ μοναχικό ολο αυτο.. Καλυτερα να βρεις αλλες φιλες ή και μόνη καλυτερα απο το εχεις τοσο κακές επιρροές.

Καταρχήν δώρα κι γλυκές χειρονομίες κάνουν μόνο τα αγόρια τους προς τις ίδιες ή και τη ανάποδο; Κατά δεύτερον, βρωμάει ο κόσμος ελεύθερους. Αν το θέλεις τόσο πολύ θα βρεις κάποιον. Αρκεί να δείχνεις διαθέσιμη. Αν όχι, δεν μπορεί ο άλλος να μυρίσει τα νύχια του.

καθε γυναικα εχει ουρα απο αντρες να την παρακαλανε για σεξ και σχεση. και σιγουρα θα εχεις και συ. δες ποιοι ειναι αυτοι, και διαλεξε αυτον που σου αρεσει και σου ταιριαζει πιο πολυ.

Φάσκεις και αντιφάσκεις και θα μας μπερδέψεις. Αν αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν απατώμαι, γιατί στο παρελθόν μ' έχουν απατήσει αρκετές φορές, παλιότερα έγραφες πως μέσω αγγελιών και social δεν γίνεται δουλειά και πως θα πρέπει να ψάξουν έξω, στον πραγματικό κόσμο. Ή κάτι τέτοιο. Μήπως αυτό εδώ το σχόλιο ήταν σαρκασμός;
Σωστά το έγραψα ή είναι χάσκεις και αντιφάσκεις;; Τέλος πάντων...κατάλαβες νομίζω τι θέλω να πω.

@Jmarkakis

Σε μένα απευθύνεσαι?
Το σχόλιο μου ήταν ημι-σαρκαστικό, για να δείξω την ευκολία των γυναικών που έχουν για γνωριμία/κονέ, ειδικά μέσω social.

Δεν έχω πει ποτέ ότι στα social δεν βρίσκεις σεξ / γνωριμία. Ειδικά αν είσαι γυναίκα, για πλάκα βρίσκεις.
Λίγο να μιλήσουν και έχουν βρει φίλτατους για καφέ/βόλτα κλπ.

Επίσης έχω αναφέρει γενικά ότι θέλει ψάξιμο και προσπάθεια, εδικά για να βρεις κάποιον-α σύντροφο. Αν είσαι κλεισμένος σπίτι και δεν κοινωνικοποιείσαι δεν θα σου έρθει εξ ουρανού, ειδικά αν είσαι άνδρας. Ο άνδρας θέλει να το κυνηγήσει παραπάνω. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες επιλογές.

Το να βγεις έξω και να γνωρίσεις κάποιον-α είναι πιο άμεσο απ'ότι online. Και μπορείς να ψυχολογήσεις και τον άλλον-η, οπότε είναι πιο λογικό να γίνει έτσι κάποια γνωριμία. Π.χ. από κοινή παρέα, στο gym, σε κάποιο cafe κλπ. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο.

Δεν ξέρω που θεωρείς ότι φάσκω και αντιφάσκω.

Τέλος, το να σε έχουν απατήσει αρκετές φορές, δηλώνει ένα συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς για σένα.

Ναι, σ' εσένα. Σε πειράζω :P Μη τα παίρνεις τοις μετρητοίς :) Παίρνε τα σε δόσεις. Αυτό το τελευταίο είναι τριφορούμενο, πως λέμε διφορούμενο. Μπορείς δηλαδή να το φορέσεις με τρεις διαφορετικούς τρόπους, όποιον σου ταιριάζει καλύτερα. Αλλά τι επιλέγει κανείς να φορέσει δείχνει και τη διάθεση του. Το ίδιο συμβαίνει και με το πως επιλέγει να διαβάσει κάτι.
- Μη τα παίρνεις σοβαρά, αφού ξέρεις πιστεύω πως όλο τέτοια γράφω.
- Μη τα παίρνεις στο κρανίο μια κι έξω, παίρνε τα λίγο τώρα, λίγο μετά.
- Μη τα παίρνεις όλα έτοιμα από μένα, γι’ αυτό το τελευταίο βάλε λίγο και τη φαντασία σου να δουλέψει… χαχα
Cool :)
Σε σχέση με το κέρατο…
Αν παίζεις μπάλα θα φας και γκολ. Όσο πιο πολύ παίζεις τόσο μεγαλύτερες κι οι πιθανότητας να βάλεις αλλά και να δεχτείς. Θα συμβεί κι αυτό, στατιστικά να το δεις αυξάνονται εκθετικά οι πιθανότητες. Μπορείς να το αποδεχτείς σαν pro και να μπεις ξανά στο παιχνίδι να το κερδίσεις ή μπορείς να κλαις σαν τα παιδάκια και να λες... δεν μπήκε - δεν μπήκε χαχαχα
Ο σχετικά ασφαλής τρόπος να μην γίνει κάτι τέτοιο, είναι να έχεις κρεμάσει παπούτσια και να κάθεσαι πάγκο. Το άτομο δηλαδή να μην έχει ζωή και να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις "χειροτεχνίες του". Αλλά πάλι, ούτε αυτή είναι 100% σίγουρη πρακτική γιατί ορισμένοι προδίδονται ακόμη κι από τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτογκόλ… If you know what I mean ;)
Μετά, για τα πολύ ανασφαλή άτομα υπάρχει η μεσαιωνική πρακτική της ζώνης αγνότητος χαχα Και πάλι όμως υπάρχει, γι’ εκείνους που την κατέχουν… η υψηλή τέχνη του lock picking :)
Με φιλική πάντα διάθεση, χάρηκα που ανταλλάξαμε απόψεις :)

@Jmarkakis

Εννοείται πάντα με φιλική διάθεση, διάλογο κάνουμε :)

Τώρα για το κέρατο δυστυχώς είναι άσχημο όταν συμβαίνει. Λίγο πολύ όλοι το έχουμε βιώσει.
Η ανασφάλεια δυστυχώς είναι μεγάλο κίνητρο για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αυτό με την μπάλα / γκολ/ πάγκο που λες, γενικά ναι θα συμφωνήσω.