ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2021 | 18:50

Ρε παιδιά

Πειράζει που δεν είμαι τόσο έξυπνη όσο η αδερφή μου εγώ πάντα ήμουν πιο συνεσταλμένη και λιγότερο καλή μαθήτρια δεν λέω σπούδασα και εγώ αλλα ρε παιδιά η αδερφή μου έχει όνειρα μέχρι και να διδάξει σε ΙΕΚ εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο και δεν νομίζω να μπορώ να ανταποκριθώ εγώ θέλω πιο απλά πράγματα να έχω μια δουλεία και να βιοπορίζομαι δεν έχω τόσο υψηλούς στόχους είναι τόσο κακό
4
 
 
 
 
σχόλια

Ότι μπορεί και θέλει ο καθένας εξομ. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό και κατακριτέο. Σε άλλον μπορεί να μοιάζει το ένα καλό και στον άλλον το άλλο. Κανένα δεν είναι ανώτερου του άλλου κι αυτό θα ηταν το κακό, να θεωρήσει ή να θεωρήσεις πως λόγω της δουλειάς της και σου, η μια είναι ανώτερη της άλλης.

Όχι δεν είναι κακό δεν χρειάζεται να έχεις στόχους για δουλειά. Απ ότι φαίνεται έχεις άλλες προτεραιότητες από την αδερφή σου δεν μπορεί όλοι να έχουμε τους ίδιους στόχους!

Οι διαφορετική στόχοι και η προσωπικότητα δεν σε κάνουν λιγότερο έξυπνη. Είσαι ξεχωριστή με στόχους οι οποίοι είναι διαφορετικοι.
Και η αδερφή σου σε ένα ΙΕΚ θελει να διδάξει όχι στο Χάρβαρντ. Ήρεμα λίγο.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ