ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2021 | 21:38

Εσείς τι πιστεύετε;

Πώς μπορώ να τον βγάλω τελείως από το μυαλό μου; Είμαι με κάποιον τους τελευταίους 8 μήνες και περνάμε πολύ όμορφα. Πραγματικά δεν εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο. Ωστόσο φαντασιωνομαι πολύ συχνά κάποιον που γνώριζα πριν γνωρίσω το αγόρι μου. Πραγματικά μου συμβαίνει συνέχεια. Για κάποιον λόγο ο συγκεκριμένος με φτιάχνει πολύ. Είναι αυτό που μου βγάζει γενικότερα. Ο τρόπος μου με κοιτάει , που μιλάει, ακόμα και η μυρωδιά του. Νομίζω καταλαβαίνετε. Από την μια σκέφτομαι ότι πρόκειται απλά για μια φαντασίωση όποτε ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να νιώθω άσχημα γι'αυτό. Από την άλλη όμως πρόκειται για κάποιον με τον οποίο βρισκόμουν και όλο αυτό δεν συμβαίνει απλά για ένα μικρό διάστημα. Έχει τύχει να τον σκεφτώ ακόμα και την διάρκεια που εκανα κάτι με το αγόρι μου. Εν τω μεταξύ με το αγόρι μου είμαστε πολύ καλά και σε αυτό το επίπεδο. Ωστόσο ο συγκεκριμένος έχει προσπαθήσει να με προσέγγισει κάποιες φορές όλο αυτό το διάστημα όπως έγινε και κάποιες μέρες πριν. Του ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να βρεθούμε καθώς είμαι με κάποιον άλλον. Πράγματικα δεν θα έκανα κάτι τέτοιο και δεν θα χαλούσα την σχέση μου. Ωστόσο νιώθω άσχημα που έστω για κάποια στιγμή μου άρεσε όταν είδα το μύνημα του και μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ πως θα ήταν αν συμφωνούσα να συναντηθούμε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιο παράπονο από τον φίλο σου δεν έχεις, όμως απ'ό,τι φαίνεται δεν σε ανάβει τόσο όσο ο άλλος. Αυτά συμβαίνουν όταν επιλέγουμε σύντροφο λες και επιλέγουμε συνέταιρο!