Γεύση / Τέχνη στον αφρό καπουτσίνο, τώρα και στην τρίτη διάστασηΟ Kazuki Yamamoto, μπαρίστα από την Οσάκα, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό Facebook Twitter Λένα Φουτσιτζή 26.5.2013 | 12:08 26.5.2013 | 12:08 Facebook Twitter E-mail 8 1. Facebook Twitter 2. Facebook Twitter 3. Facebook Twitter 4. Facebook Twitter 5. Facebook Twitter 6. Facebook Twitter 7. Facebook Twitter 8. Facebook Twitter 9. Facebook Twitter 10. Facebook Twitter 11. Facebook Twitter 12.[via] ΓεύσηTagsFood daily Facebook Twitter E-mail 8 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΚακοκαιρία Adel: Σε κλοιό επικίνδυνων φαινομένων τα επόμενα 24ωρα η χώρα - Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ΔΙΕΘΝΗΚιάρα Φεράνι: Με 20 μήνες φυλάκιση κινδυνεύει η influencer που κατηγορείται για απάτη ΜΟΥΣΙΚΗΤίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου» ΔΙΕΘΝΗΚωνσταντινούπολη: Από τι πέθανε τελικά η τετραμελής οικογένεια - Η έκθεση που δίνει απαντήσεις ΕΛΛΑΔΑΚακοκαιρία Adel: Ο Τσατραφύλλιας προειδοποιεί - 12 περιοχές στο «στόχαστρο» ισχυρών φαινομένων ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπιστροφή ενοικίου: Ποιοι τη δικαιούνται και πότε θα καταβληθεί το ποσό ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γεύση / Ηλίας Μαμαλάκης: «Σε λίγα χρόνια δεν θα λέμε "ελληνικό φαγητό"»Ένας μαγειριστής με λατρεία για το φαγητό σε μια συνέντευξη-ποταμό για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κουζίνας και το τέλος της γαστρονομικής παράδοσης.M. HULOT 25.11.2025 Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 23.11.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!ΡΕΜΙ 22.11.2025 Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 21.11.2025 Γεύση / 10 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε στη Θεσσαλονίκη τώρα!Άψογα εστιατόρια, θεϊκό street food, καφέ και μπαρ που δεν θες να φύγεις, σοβαρά γλυκά και πολλά ακόμα στην αγαπημένη πόλη του Βορρά.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 19.11.2025 Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλαΟ βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 18.11.2025 Γεύση / Στο F* Smashing για burgers με crispy μπιφτέκια, sando και buffalo wings με ασιατικό twistO σεφ και ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος εξηγεί πώς έφτασε από μία μικρή ghost kitchen σε δύο μαγαζιά στην πόλη μέσω του efood.ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 17.11.2025 Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 16.11.2025 Γεύση / Pizza fritta: Η «αμαρτία της λιγούρας» στους ΑμπελόκηπουςΟ Μαρσέλ και η Ταλίτα έφεραν το παραδοσιακό ναπολιτάνικο street food στην Αθήνα.ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 16.11.2025 Γεύση / «Με τις καριόκες παθαίνω αμόκ!»Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι έχει τελειώσει με τα διλήμματα - έχει κατασταλάξει ακόμα και για το μενού της κηδείας του. Και είναι σίγουρος ότι, βάζοντας μια κουταλιά τυρί σε μακαρονάδα με θαλασσινά, κάνει μια μικρή επανάσταση.ΡΕΜΙ 15.11.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ! Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.ΡΕΜΙ 8.11.2025 Nothing Days / Κάποτε το να τρως μακαρόνια με τη χούφτα ήταν θέαμα του δρόμουΓια περισσότερα από διακόσια χρόνια οι «μακαρονάδες» της Νάπολης ήταν τουριστική ατραξιόν που διασκέδαζε τους πλούσιους ταξιδιώτες στην πόλη. M. HULOT 5.11.2025 Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασίΣτο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 4.11.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο! Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.ΡΕΜΙ 1.11.2025 Γεύση / Τώρα που πέρασε το Halloween, ας μιλήσουμε για κολοκύθεςΌλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα από τα πιο νόστιμα λαχανικά του φθινοπώρου, συν δύο εύκολες και νόστιμες συνταγές για μυημένους, αλλά και "καινούριους" στη μεστή γεύση της κολοκύθαςTWOMINUTES ANGIE 1.11.2025 Γεύση / Χοχλιοί, ή η επιστροφή στη λιτή, ανεπιτήδευτη κουζίνα Με χόντρο, αλαρμιστό σταμναγκάθι, πατάτες, πιλάφι ή χαμπίμπα, οι ταπεινοί χοχλιοί με την υψηλή γαστρονομική αξία βρίσκουν πια τη θέση τους σε κάθε τραπέζι.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.10.2025 Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ 28.10.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!ΡΕΜΙ 25.10.2025 Nothing Days / «Τυπικά γλυκά» με ιστορία αιώνων και οι ποπούσες που έσωσαν ένα έθνοςΈνα μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Αντίγκουα με γλυκά από φρούτα, μια μικρή γεμιστή πίτα στο Ελ Σαλβαδόρ που φέρνει δάκρυα στα μάτια και ένα αξέχαστο τάκος.M. HULOT 24.10.2025 Γεύση / Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 22.10.2025 σχόλια Συνδεθείτε για να σχολιάσετε 7 σχόλια Ταξινόμηση: ΠαλαιότεραΠρόσφαταΠιο ενδιαφέρονταApply bal isra 27.5.2013 | 11:37かわいい! ^ω^ HymnForTheWeekend 27.5.2013 | 06:58θα ψαξω για tutorial!! =p The Lion King 27.5.2013 | 02:35Ιάπωνες..άλλη εντελώς διάσταση! μύρια μακριά μας.. Idioteque 26.5.2013 | 06:23ναι, αλλα δεν σου παει η καρδια να πιεις το γατακι μετα..ουτε την καμηλοπαρδαλη... little black submarines 26.5.2013 | 05:55εντάξει..η γατα που κυνηγάει τα ψαράκια απο τον γείτονα καφέ όλα τα λεφτά..like!!!! Mrv V vs Mr K 26.5.2013 | 06:28κι εμε, αυτή μ άρεσε περισσότερο! κάρμα ο καφές! :-) Nandja 26.5.2013 | 04:09Εντάξει, respect, εγώ ούτε απλό αφρόγαλα..! meme 26.5.2013 | 02:00Υπέροχα! Μα καμηλοπάρδαλη;; Αγαπητή Λένα, τα ποστ σου είναι πάντα ενδιαφέροντα :)
ΕΛΛΑΔΑΚακοκαιρία Adel: Σε κλοιό επικίνδυνων φαινομένων τα επόμενα 24ωρα η χώρα - Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν
Γεύση / Ηλίας Μαμαλάκης: «Σε λίγα χρόνια δεν θα λέμε "ελληνικό φαγητό"»Ένας μαγειριστής με λατρεία για το φαγητό σε μια συνέντευξη-ποταμό για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κουζίνας και το τέλος της γαστρονομικής παράδοσης.M. HULOT 25.11.2025
Γεύση / Στο Άθος δεν παίζουν με την φωτιά. Ξέρουν Σε ένα αδιέξοδο δρομάκι στον Κολωνό βρίσκεται ένα εστιατόριο στημένο γύρω από τη φωτιά και τη μνήμη. Προσφέρει ένα μενού δεκαοκτώ πιάτων, πολύπλοκο, αλλά αυθεντικό. Δοκιμάστε το αρνί μαγειρεμένο σε νταβά, και θα καταλάβετε.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 23.11.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Ρεμί / Τo γαλακτομπούρεκo της καρδιάς μου Ο κύριος Ρεμί πιστεύει πως όταν τα γλυκά φτιάχνονται με αγάπη, δεν χαλάνε ποτέ, όπως το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς του, που γι' αυτόν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, δεν σταματά να δοκιμάζει καινούργια - ποτέ δεν ξέρεις!ΡΕΜΙ 22.11.2025
Γεύση / Πόσους νέους φούρνους αντέχουμε; Σίγουρα και αυτούς τους 4Χειροποίητα γλυκά και ψωμιά, και παραγωγή σε μικρή κλίμακα: οι φούρνοι νέας γενιάς επαναφέρουν την αυθεντικότητα και αναβαθμίζουν τη ζύμη σε μια καθημερινή αλλά πολύτιμη εμπειρία. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και διαλέξαμε το αγαπημένο μας από τον κάθε ένα.ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 21.11.2025
Γεύση / 10 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε στη Θεσσαλονίκη τώρα!Άψογα εστιατόρια, θεϊκό street food, καφέ και μπαρ που δεν θες να φύγεις, σοβαρά γλυκά και πολλά ακόμα στην αγαπημένη πόλη του Βορρά.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 19.11.2025
Γεύση / Δώδεκα Πιάτα: Τρώγοντας λαχανοντολμάδες και κεμπάπ σε λευκά τραπεζομάντιλαΟ βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης, μετά το Κουκάκι, άνοιξε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, κρατώντας το όνομα και τον μικρό κατάλογο με κλασικά πιάτα, σαν αυτά που θα 'θελε να βλέπει κι ο ίδιος σε ένα μενού.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 18.11.2025
Γεύση / Στο F* Smashing για burgers με crispy μπιφτέκια, sando και buffalo wings με ασιατικό twistO σεφ και ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος εξηγεί πώς έφτασε από μία μικρή ghost kitchen σε δύο μαγαζιά στην πόλη μέσω του efood.ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 17.11.2025
Το κρασί με απλά λόγια / Είναι η Αίτνα η πιο «καυτή» περιοχή στον κόσμο του κρασιού τώρα;Ο Παναγιώτης Ορφανίδης και η Υρώ Κολιακουδάκη «ταξιδεύουν» στη Σικελία και ανακαλύπτουν τα κρασιά της λάβας και του πάγου μέσα από τις ιστορίες και τα μυστικά τριών σπουδαίων παραγωγών: του Giuseppe Russo, του Angelo di Garcia (Tornatore) και του Federico Graziani.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 16.11.2025
Γεύση / Pizza fritta: Η «αμαρτία της λιγούρας» στους ΑμπελόκηπουςΟ Μαρσέλ και η Ταλίτα έφεραν το παραδοσιακό ναπολιτάνικο street food στην Αθήνα.ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 16.11.2025
Γεύση / «Με τις καριόκες παθαίνω αμόκ!»Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι έχει τελειώσει με τα διλήμματα - έχει κατασταλάξει ακόμα και για το μενού της κηδείας του. Και είναι σίγουρος ότι, βάζοντας μια κουταλιά τυρί σε μακαρονάδα με θαλασσινά, κάνει μια μικρή επανάσταση.ΡΕΜΙ 15.11.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ! Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.ΡΕΜΙ 8.11.2025
Nothing Days / Κάποτε το να τρως μακαρόνια με τη χούφτα ήταν θέαμα του δρόμουΓια περισσότερα από διακόσια χρόνια οι «μακαρονάδες» της Νάπολης ήταν τουριστική ατραξιόν που διασκέδαζε τους πλούσιους ταξιδιώτες στην πόλη. M. HULOT 5.11.2025
Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασίΣτο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 4.11.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο! Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.ΡΕΜΙ 1.11.2025
Γεύση / Τώρα που πέρασε το Halloween, ας μιλήσουμε για κολοκύθεςΌλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα από τα πιο νόστιμα λαχανικά του φθινοπώρου, συν δύο εύκολες και νόστιμες συνταγές για μυημένους, αλλά και "καινούριους" στη μεστή γεύση της κολοκύθαςTWOMINUTES ANGIE 1.11.2025
Γεύση / Χοχλιοί, ή η επιστροφή στη λιτή, ανεπιτήδευτη κουζίνα Με χόντρο, αλαρμιστό σταμναγκάθι, πατάτες, πιλάφι ή χαμπίμπα, οι ταπεινοί χοχλιοί με την υψηλή γαστρονομική αξία βρίσκουν πια τη θέση τους σε κάθε τραπέζι.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.10.2025
Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ 28.10.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!ΡΕΜΙ 25.10.2025
Nothing Days / «Τυπικά γλυκά» με ιστορία αιώνων και οι ποπούσες που έσωσαν ένα έθνοςΈνα μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Αντίγκουα με γλυκά από φρούτα, μια μικρή γεμιστή πίτα στο Ελ Σαλβαδόρ που φέρνει δάκρυα στα μάτια και ένα αξέχαστο τάκος.M. HULOT 24.10.2025
Γεύση / Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 22.10.2025
Idioteque 26.5.2013 | 06:23ναι, αλλα δεν σου παει η καρδια να πιεις το γατακι μετα..ουτε την καμηλοπαρδαλη...
little black submarines 26.5.2013 | 05:55εντάξει..η γατα που κυνηγάει τα ψαράκια απο τον γείτονα καφέ όλα τα λεφτά..like!!!!
meme 26.5.2013 | 02:00Υπέροχα! Μα καμηλοπάρδαλη;; Αγαπητή Λένα, τα ποστ σου είναι πάντα ενδιαφέροντα :)
σχόλια