Γεύση / Τέχνη στον αφρό καπουτσίνο, τώρα και στην τρίτη διάστασηΟ Kazuki Yamamoto, μπαρίστα από την Οσάκα, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό Facebook Twitter Λένα Φουτσιτζή 26.5.2013 | 12:08 26.5.2013 | 12:08 Facebook Twitter E-mail 8 1. Facebook Twitter 2. Facebook Twitter 3. Facebook Twitter 4. Facebook Twitter 5. Facebook Twitter 6. Facebook Twitter 7. Facebook Twitter 8. Facebook Twitter 9. Facebook Twitter 10. Facebook Twitter 11. Facebook Twitter 12.[via] ΓεύσηTagsFood daily Facebook Twitter E-mail 8 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΚαιρός: Γιατί καθυστέρησαν οι καταιγίδες και οι ισχυρές βροχοπτώσεις που προανήγγειλαν οι μετεωρολόγοι ΕΛΛΑΔΑΒορίζια: Ο ρόλος των ηλικιωμένων συγγενών στην παράδοση των τριών - Γιατί αναμένεται να εμπλακεί ο στρατός ΔΙΕΘΝΗΕκλογές Νέας Υόρκης: Γιατί τα ονόματα των Μαμντάνι, Σίλβα εμφανίστηκαν δύο φορές στα ψηφοδέλτια ΕΛΛΑΔΑΕκτάκτως στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου ΔΙΕΘΝΗΠοια είναι η Ράμα Ντουουάτζι, η σύζυγος του Ζοχράν Μαμντάνι και πιθανή νέα Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης ΔΙΕΘΝΗΗ μάχη μιας νεαρής δικηγόρου για την κατάργηση του «φόρου περιόδου» στο Πακιστάν ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασίΣτο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 4.11.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο! Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.ΡΕΜΙ 1.11.2025 Γεύση / Τώρα που πέρασε το Halloween, ας μιλήσουμε για κολοκύθεςΌλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα από τα πιο νόστιμα λαχανικά του φθινοπώρου, συν δύο εύκολες και νόστιμες συνταγές για μυημένους, αλλά και "καινούριους" στη μεστή γεύση της κολοκύθαςTWOMINUTES ANGIE 1.11.2025 Γεύση / Χοχλιοί, ή η επιστροφή στη λιτή, ανεπιτήδευτη κουζίνα Με χόντρο, αλαρμιστό σταμναγκάθι, πατάτες, πιλάφι ή χαμπίμπα, οι ταπεινοί χοχλιοί με την υψηλή γαστρονομική αξία βρίσκουν πια τη θέση τους σε κάθε τραπέζι.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.10.2025 Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ 28.10.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!ΡΕΜΙ 25.10.2025 Nothing Days / «Τυπικά γλυκά» με ιστορία αιώνων και οι ποπούσες που έσωσαν ένα έθνοςΈνα μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Αντίγκουα με γλυκά από φρούτα, μια μικρή γεμιστή πίτα στο Ελ Σαλβαδόρ που φέρνει δάκρυα στα μάτια και ένα αξέχαστο τάκος.M. HULOT 24.10.2025 Γεύση / Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 22.10.2025 Γεύση / 11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι Κλασικά στέκια αλλά και νέες αφίξεις που επιβεβαιώνουν τον τίτλο της «cool γειτονιάς της πόλης».ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 21.10.2025 Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.ΡΕΜΙ 19.10.2025 Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιούΟ χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 19.10.2025 Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 16.10.2025 Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθείΑπό την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.M. HULOT 12.10.2025 Γεύση / Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτεραΜπορεί να φαίνεται απλό γλυκό, μπορεί να το βρίσκετε παντού, αλλά λίγοι είναι αυτοί που φημίζονται για το δικό τους. Σε αυτά τα 21 ζαχαροπλαστεία βρήκαμε τα καλύτερα.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 11.10.2025 Γεύση / Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιάΟ ταλαντούχος σεφ, που έχει μαγειρέψει για ηγέτες όπως ο Ομπάμα, άνοιξε έναν μικροφούρνο στην Ασκληπιού που μυρίζει προζύμι, βλάχικες πίτες και αυθεντική Ελλάδα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 10.10.2025 Γεύση / Aν το ψάχνεις ακόμα. Αυτά είναι τα 14 μέρη για άψογα burgers στην Αθήνα τώρα!Η υπόθεση burger στην Αθήνα έχει πάει σε άλλο level. Στις πιο κάτω προτάσεις θα καταλάβετε γιατί.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 6.10.2025 Θεσσαλονίκη / Γεύμα σε μια καλύβα μυδοκαλλιεργητών στη ΧαλάστραΜια μοναδική εκδρομή στο Δέλτα του Αξιού με ψάρεμα, επίσκεψη στις μυδοκαλλιέργειες, παρατήρηση πουλιών και φαγητό σε μια καλύβα.M. HULOT 4.10.2025 Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριούΗ τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 1.10.2025 Γεύση / Στην Αθήνα πίνουμε πια καλό καφέ, και ξέρουμε πού να τον βρούμε24 μέρη στην πόλη που έχουν αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 30.9.2025 Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκιΜια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ 29.9.2025 σχόλια Συνδεθείτε για να σχολιάσετε 7 σχόλια Ταξινόμηση: ΠαλαιότεραΠρόσφαταΠιο ενδιαφέρονταApply bal isra 27.5.2013 | 11:37かわいい! ^ω^ HymnForTheWeekend 27.5.2013 | 06:58θα ψαξω για tutorial!! =p The Lion King 27.5.2013 | 02:35Ιάπωνες..άλλη εντελώς διάσταση! μύρια μακριά μας.. Idioteque 26.5.2013 | 06:23ναι, αλλα δεν σου παει η καρδια να πιεις το γατακι μετα..ουτε την καμηλοπαρδαλη... little black submarines 26.5.2013 | 05:55εντάξει..η γατα που κυνηγάει τα ψαράκια απο τον γείτονα καφέ όλα τα λεφτά..like!!!! Mrv V vs Mr K 26.5.2013 | 06:28κι εμε, αυτή μ άρεσε περισσότερο! κάρμα ο καφές! :-) Nandja 26.5.2013 | 04:09Εντάξει, respect, εγώ ούτε απλό αφρόγαλα..! meme 26.5.2013 | 02:00Υπέροχα! Μα καμηλοπάρδαλη;; Αγαπητή Λένα, τα ποστ σου είναι πάντα ενδιαφέροντα :)
ΕΛΛΑΔΑΚαιρός: Γιατί καθυστέρησαν οι καταιγίδες και οι ισχυρές βροχοπτώσεις που προανήγγειλαν οι μετεωρολόγοι
ΕΛΛΑΔΑΒορίζια: Ο ρόλος των ηλικιωμένων συγγενών στην παράδοση των τριών - Γιατί αναμένεται να εμπλακεί ο στρατός
ΔΙΕΘΝΗΕκλογές Νέας Υόρκης: Γιατί τα ονόματα των Μαμντάνι, Σίλβα εμφανίστηκαν δύο φορές στα ψηφοδέλτια
ΔΙΕΘΝΗΠοια είναι η Ράμα Ντουουάτζι, η σύζυγος του Ζοχράν Μαμντάνι και πιθανή νέα Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης
Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασίΣτο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 4.11.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο! Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.ΡΕΜΙ 1.11.2025
Γεύση / Τώρα που πέρασε το Halloween, ας μιλήσουμε για κολοκύθεςΌλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα από τα πιο νόστιμα λαχανικά του φθινοπώρου, συν δύο εύκολες και νόστιμες συνταγές για μυημένους, αλλά και "καινούριους" στη μεστή γεύση της κολοκύθαςTWOMINUTES ANGIE 1.11.2025
Γεύση / Χοχλιοί, ή η επιστροφή στη λιτή, ανεπιτήδευτη κουζίνα Με χόντρο, αλαρμιστό σταμναγκάθι, πατάτες, πιλάφι ή χαμπίμπα, οι ταπεινοί χοχλιοί με την υψηλή γαστρονομική αξία βρίσκουν πια τη θέση τους σε κάθε τραπέζι.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 29.10.2025
Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ 28.10.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!ΡΕΜΙ 25.10.2025
Nothing Days / «Τυπικά γλυκά» με ιστορία αιώνων και οι ποπούσες που έσωσαν ένα έθνοςΈνα μοναδικό ζαχαροπλαστείο στην Αντίγκουα με γλυκά από φρούτα, μια μικρή γεμιστή πίτα στο Ελ Σαλβαδόρ που φέρνει δάκρυα στα μάτια και ένα αξέχαστο τάκος.M. HULOT 24.10.2025
Γεύση / Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν Γιουβέτσι ή μακαρονάδα, με ελαιόλαδο, κρεμμύδια και ντομάτα, η αυθεντική καραβίδα άνετα παίρνει τα ηνία από τον αστακό μεταξύ των θαλασσινών εδεσμάτων.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 22.10.2025
Γεύση / 11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι Κλασικά στέκια αλλά και νέες αφίξεις που επιβεβαιώνουν τον τίτλο της «cool γειτονιάς της πόλης».ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 21.10.2025
Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.ΡΕΜΙ 19.10.2025
Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιούΟ χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 19.10.2025
Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 16.10.2025
Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθείΑπό την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.M. HULOT 12.10.2025
Γεύση / Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτεραΜπορεί να φαίνεται απλό γλυκό, μπορεί να το βρίσκετε παντού, αλλά λίγοι είναι αυτοί που φημίζονται για το δικό τους. Σε αυτά τα 21 ζαχαροπλαστεία βρήκαμε τα καλύτερα.ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 11.10.2025
Γεύση / Alouatou: Ο Σπύρος Γαβαθάς φτιάχνει γαλατόπιτα και ζυμωτό ψωμί όπως παλιάΟ ταλαντούχος σεφ, που έχει μαγειρέψει για ηγέτες όπως ο Ομπάμα, άνοιξε έναν μικροφούρνο στην Ασκληπιού που μυρίζει προζύμι, βλάχικες πίτες και αυθεντική Ελλάδα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 10.10.2025
Γεύση / Aν το ψάχνεις ακόμα. Αυτά είναι τα 14 μέρη για άψογα burgers στην Αθήνα τώρα!Η υπόθεση burger στην Αθήνα έχει πάει σε άλλο level. Στις πιο κάτω προτάσεις θα καταλάβετε γιατί.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 6.10.2025
Θεσσαλονίκη / Γεύμα σε μια καλύβα μυδοκαλλιεργητών στη ΧαλάστραΜια μοναδική εκδρομή στο Δέλτα του Αξιού με ψάρεμα, επίσκεψη στις μυδοκαλλιέργειες, παρατήρηση πουλιών και φαγητό σε μια καλύβα.M. HULOT 4.10.2025
Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριούΗ τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ 1.10.2025
Γεύση / Στην Αθήνα πίνουμε πια καλό καφέ, και ξέρουμε πού να τον βρούμε24 μέρη στην πόλη που έχουν αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη.ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 30.9.2025
Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκιΜια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ 29.9.2025
Idioteque 26.5.2013 | 06:23ναι, αλλα δεν σου παει η καρδια να πιεις το γατακι μετα..ουτε την καμηλοπαρδαλη...
little black submarines 26.5.2013 | 05:55εντάξει..η γατα που κυνηγάει τα ψαράκια απο τον γείτονα καφέ όλα τα λεφτά..like!!!!
meme 26.5.2013 | 02:00Υπέροχα! Μα καμηλοπάρδαλη;; Αγαπητή Λένα, τα ποστ σου είναι πάντα ενδιαφέροντα :)
σχόλια