ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 17:04

Αχ

Μου αρέσουν πολύ οι Ασιάτες και ιδιαίτερα οι Κορεάτες. Τους θεωρώ απίστευτα σέξι κι εξυπνους, ανώτερους από τους δικούς μας. Καθόλου τυχαίο που ο πιο ωραίος άντρας στον πλανήτη ψηφίστηκε ο Kim Taehyung.Μακάρι να είχαμε κι εδώ τετοιους. Οι περισσότεροι Ελληνες είναι τελείως ντεκαυλε.
9
 
 
 
 
σχόλια
Αν την εξ. την είχε γράψει άνδρας και είχε αποκαλέσει τις Ελληνίδες ξενέρωτες, ντεκαυλέ κλπ, θα τον είχατε κράξει σε κάθε σχόλιο.Oh the irony.P.S. Προς την κοπέλα της εξ., μάλλον η ντεκαβλέ είσαι εσύ και όχι ο ανδρικός (Ελληνικός) πληθυσμός. Γι'αυτό και δεν μπορείς να στεριώσεις γκόμενο.
Εμένα μου αρέσουν εκείνοι που έχουν ξινές και σοβαρές εκφράσεις, οι μερικοί Ασιάτες δεν έχουν εκφραστικό πρόσωπο το οποίο είναι για εμένα το πιο άσχημο πράγμα να το πω(;) που μπορεί να έχει κανείς. Ευτυχώς στην Ελλάδα οι ξινόφατσες κυριαρχούν (μαζί τους και εγώ).
Περι ορέξεως...Ο ιδανικός αντρας για εμένα ειναι αυτός που αποπνέει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα έμφυτη καλοσύνη. Όλα τα άλλα όπως εθνικότητα, χρώμα, σχήμα ματιών δεν εχουν καμία σημασία.