ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 16:30

Μακαρι να πετύχει

Ξεκίνησα μόνη μου διατροφή με στόχο τα 5 κιλά..έχω κόψει εντελώς γλυκά και τηγανιτα καθώς και υδατάνθρακες..είμαι στην 5η μέρα αλλα δεν νιώθω σα να έχω ξεπριστει ή κάτι τέτοιο..χρήματα για διατροφολο δεν μπορώ να διαθέσω..φοβάμαι ότι δεν θα πετύχει και θα απογοητευτώ..ξέρω ότι θέλει χρονο αλλα δεν μπορώ να με βλέπω και να μη μου αρέσω..
8
 
 
 
 
σχόλια
Τους υδατάνθρακες μην τους κόβεις. Απλά μην τρως τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Πχ φρόντισε ό,τι τρως να είναι ολικής. Επισης ακόμα και τα λαχανικά και τα φρούτα έχουν υδατάνθρακες οπότε δε γίνεται να τους κόψεις.
Και τα φασόλια είναι ύδατανθρακες αλλά δεν είναι ολικής άλεσης. Δεν υπάρχουν "επεξεργασμένοι υδατάνθρακες" , μάλλον αναφέρεσαι στους απλούς υδατάνθρακες, μονοσακχαρίτες, δισακχαριτες.
Όταν λες "έκοψα υδατάνθρακες" ; α) σίγουρα ξερεις ποιες τροφές είναι ύδατανθρακες (η ζάχαρη είναι υδατάνθρακας, οι φακές έχουν υδατάνθρακες)β) γιατί τους έκοψες και τι τρως στη θέση τους ; γ ) μην τους κοβεις
Φάε ένα κλαμπ σάντουιτς υπερπαραγωγή με 10 κιλά πατατάκια, πιες και μια κόκα κόλα για χώνεψη. Αυτό θα το κάνεις για να σοκαριστεί ο οργανισμός. Μετά ξεκινάς διατροφή την κλασική βραστά κτλ. Μια φορά όμως την εβδομάδα (κάντο Σάββατο) τρώγε ένα πιάτο για 8 άτομα. Έτσι βοηθάς τον οργανισμό να ξεμπλοκάρει. Μην νομίζεις οτι τρολάρω ε! Απλά πάω για προπόνηση και νιώθω ευεξία.Α και να μην ξεχάσω, το βάδιν με βαράκια στα πόδια βοηθάει, σε τί δεν ξέρω μετά την υπερπαραγωγή, αλλά βοηθάει φαντάζομαι.
Εαν εκοψες γλυκα/τηγανητα και τα αντικατεστησες με κατι αλλο (κυριως αν εχει παρομοια ποσοτητα αλατιου ή ειναι κατι που σου δημιουργει μικροδυσανεξιες οπως ισως γαλακτοκομικα ή γλουτενουχα) ειναι λογικο να μην νιωθεις ξεπρησμενη. Το θεμα ομως δεν ειναι να ξεπρηστεις τις πρωτες 2-3 μερες. Αυτο θα συμβει νομοτελειακα ετσι και αλλιως εαν οντως εχεις ελαττωσει τις θερμιδες που τρως. Κανε υπομονη, συνεχισε, και σταματα να σκεφτεσαι απο την 5η κιολας μερα αν δουλευει αυτο που κανεις. Γυμναστικη θα προσθεσεις; Εαν δεν σου φτανουν για γυμναστηριο, υπαρχουν μια χαρα προγραμματα με το βαρος του σωματος σου ωστε να μπεις σε εναν ρυθμο.