Το Instagram ενδέχεται να προσθέσει τα μηνύματα και στην desktop έκδοση

Το Instagram ενδέχεται να προσθέσει τα μηνύματα και στην desktop έκδοση Facebook Twitter
1

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες του Instagram επιλέγουν τη mobile εκδοχή του, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αρκετοί που συνδέονται στην πλατφόρμα μέσω desktop. Αυτή η επιλογή των χρηστών φαίνεται πως έχει κινήσει το ενδιαφέρον της πλατφόρμας για τη δυνατότητα αποστολής DMs και μέσω desktops.

Η ανακοίνωση αυτή γνωστοποιήθηκε πριν μερικές ώρες από την blogger τεχνολογίας Jane Manchun Wong, η οποία συνηθίζει να κάνει πρώτη ανακοινώσεις γύρω από το ποιες αλλαγές ενδέχεται να κάνουν οι μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας στις υπηρεσίες τους. 

H Wong μέσα από την ανακοίνωσή της επισημαίνει πως οι συνομιλίες με τους υπόλοιπους χρήστες της πλατφόρμας θα βρίσκονται σε ένα sidebar, το οποίο μοιάζει αρκετά με το αντίστοιχο του Messenger. Μάλιστα, η είδηση αυτή δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι και ο ίδιος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει ανακοινώσει στο παρελθόν ότι πρόθεσή του είναι οι εφαρμογές Facebook, Instagram και WhatsApp να μοιράζονται ένα παρόμοιο user interface (UI).

Εάν τελικά το Instagram υλοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό, τότε ένας σημαντικός αριθμός των χρηστών που ασχολείται έντονα με την πλατφόρμα θα διευκολυνθεί ιδιαίτερα, όπως για παράδειγμα οι influencers και όσοι διαχειρίζονται εταιρικά προφίλ, καθώς χρειάζεται να απαντούν καθημερινά σε πολλά μηνύματα, πράγμα που δεν είναι πάντοτε εύκολο από κινητή συσκευή. 

Με πληροφορίες από The Next Web

 

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βασικά το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι με Chrome...Πατάς το F12 για dev options και μετά αριστερά υπάρχει κάπου το εικονίδιο του κινητού.Το πατάς, επιλέγεις συσκευή, χαμηλώνεις το παράθυρο που σου έχει ανοίξει και κάνεις refresh...Αυτόματα έχεις τη "mobile" έκδοση στον υπολογιστή.Με αυτόν τον τρόπο είδα και το url που είναι για τα inbox και είναι το https://www.instagram.com/direct/inbox/ αλλά μάλλον αν δεν στο ενεργοποιήσουν στο προφίλ σου, δε μπορείς να το ανοίξεις γιατί σε γυρίζει στην αρχική σελίδα (σε κανονικό desktop mode, όχι με το "κόλπο" που είπα πιο πάνω...)Αλλά καλή φάση γιατί θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις και από τον υπολογιστή, ό,τι κάνεις και στο mobile.Το καλύτερο θα ήταν το Live μέσω υπολογιστή αλλά αργεί ακόμα...