Sin Boy: Μισώ και απεχθάνομαι τον Κανάκη - Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή είμαι Αλβανός

Sin Boy: Μισώ και απεχθάνομαι τον Κανάκη - Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή είμαι Αλβανός Facebook Twitter
Ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα στο THE 2NIGHT SHOW, την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
27

Πως μισεί τον Αντώνη Κανάκη δήλωσε ο ράπερ Sin Boy έχει βρεθεί στο προσκήνιο με το viral τραγούδι «Mama» ενώ παράλληλα μίλησε και για το ρατσισμό που έχει βιώσει ως Αλβανός.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα και είπε πως τη φοράει «επειδή είμαι αρρώστια και δεν θέλω να σας κολλήσω». Με διάθεση να προκαλέσει ο ράπερ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του η οποία έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter.

 

Ο Sin Boy μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και είπε πως έχει περάσει δύσκολα. «Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είπε ενώ για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του. Λέει πως κάθε μέρα παλεύει κατά του ρατσισμού και για το λόγο αυτό λέει συνέχεια πως είναι Αλβανός.

Sin Boy: Έχω συλληφθεί πολλές φορές:

 

Το ξέσπασμα κατά του Αντώνη Κανάκη

 

O Sin Boy ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

 

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο... Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ' αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια... Έκανε το "Mama" και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, cool, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το "Mama", κάνουν όλοι κάτι "Mama" για να πουλήσει, κατάλαβες... Το έκανε μόνο γι' αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε νούμερα και φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του και τον έβλεπα αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια. Το χει χάσει... Είναι ένας άνθρωπος που μισώ και το λέω αυθόρμητα»

 

 
*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
«Καλλιτέχνης γεννιέσαι... Καραγκιόζης γίνεσαι» – 20 αντιδράσεις για τον Sin Boy στου Αρναούτογλου
 

Όλη η συνέντευξή του Sin Boy:

 

 

Πολιτισμός
27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Οι Pussy Riot και η FEMEN διαδήλωσαν έξω από το ρωσικό περίπτερο της Μπιενάλε Βενετίας, καθυστερώντας την πρόσβαση για περίπου μισή ώρα. Η επιστροφή της Ρωσίας στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις.
THE LIFO TEAM
Σαρλότ Γκενσμπούρ, Έντγκαρ Ραμίρες και Άναμπελ Γουάλις σε σατιρική κωμωδία με φόντο την Αντίπαρο

Πολιτισμός / Πλούσιοι, φάρσες και χάος στην Αντίπαρο: Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μοιάζει με ελληνικό εφιάλτη πολυτελείας

Σε μια πολυτελή βίλα στην Αντίπαρο, οι ειδυλλιακές διακοπές μιας παρέας πλούσιων Βρετανών μετατρέπονται σε χάος, όταν μια φάρσα πάει θεαματικά στραβά. Το Oh, How Fun!, η νέα σατιρική κωμωδία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, θα παρουσιαστεί στο Marché du Film των Καννών, με πρωταγωνιστές τη Σαρλότ Γκενσμπούρ, τον Έντγκαρ Ραμίρες και την Άναμπελ Γουάλις.
THE LIFO TEAM
Η Ροσαλία μετατρέπει την pop αρένα σε όπερα, μπαλέτο και τελετουργία

Πολιτισμός / Η Ροσαλία αποθεώνεται από τις κριτικές για το Lux Tour στο Λονδίνο

Οι δύο sold out εμφανίσεις της Ροσαλία στο O2 του Λονδίνου προκάλεσαν ενθουσιώδεις κριτικές, με το Lux Tour να περιγράφεται ως ένα απαιτητικό, θεαματικό και ασυνήθιστα φιλόδοξο pop show που ενώνει όπερα, μπαλέτο, techno ένταση, θρησκευτική εικονογραφία και την κλίμακα μιας μεγάλης συναυλιακής υπερπαραγωγής.
THE LIFO TEAM
Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Πολιτισμός / Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Οι Rolling Stones παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη το Foreign Tongues, το εικοστό πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου με 14 τραγούδια, νέο single, συμμετοχές από Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στιβ Γουίνγουντ, Ρόμπερτ Σμιθ και Τσαντ Σμιθ, αλλά και υλικό με τον Τσάρλι Γουότς.
THE LIFO TEAM
Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε ρωμαϊκά φέρετρα μωρών

Πολιτισμός / Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε παιδικές ταφές στη ρωμαϊκή Γιορκ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γιορκ εντόπισαν ίχνη Τύριας πορφύρας και χρυσών νημάτων σε δύο παιδικές ταφές της ύστερης ρωμαϊκής περιόδου, ένα σπάνιο εύρημα που δείχνει πόση φροντίδα και δαπάνη μπορούσε να συνοδεύει ακόμη και τον θάνατο μικρών παιδιών.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Πολιτισμός / Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη τρανς χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Η Ααριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου που παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας Collina Strada και λέγοντας στη Vogue ότι η μόδα πρέπει να βλέπει τα ανάπηρα άτομα όχι μόνο ως ακτιβιστές, αλλά ως μοντέλα, ταλέντα και δημιουργικές παρουσίες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Προσεξτε τωρα τι συμβαινει : Ενας ραπερ που τραγουδαει ακαταλαβιστικα και βριζει στην τηλεοραση , θεωρειται μαγκας και προτυπο...και ενας παρουσιαστης που στον οχετο της τηλεορασης αναπαραγει σκουπιδια (sin boy,τσουκαλας,στεφανος χιος) για να κανει τηλεθεαση,θεωρειται ποιοτικος....Καταλαβαινετε με τι κριτηρια αξιολογησης πορευομαστε
Το πιο παρακμιακό τίποτα δεν είναι τέχνη, το να βγάλει κάποιος λίγα ή περισσότερα λεφτά απαίδευτα δεν είναι επανάσταση, ο πικατσού τατουάζ δεν είναι πανκ, οι φλώροι που υποκρίνονται τους αλβανούς "σκληρούς" κακοποιούς του περιθωρίου είναι τόσο γελοίοι που δεν αφήνουν περιθώριο για σάτιρα, είναι η μία και μοναδική αλήθεια που κατέχουμε λίγοι και γι αυτό λυπηθείτε τα καημένα αυτιά και ματάκια μας...Ενώ ο Κανάκης είναι ένας γνήσιος πλακατζής - λαϊκό παιδί που όσο μεγαλώνει τόσο πιο συντηρητικός γίνεται και παλεύει ειλικρινά για το get rich, έστω λίγο, or die trying, και θα κάνει οτιδήποτε με οποιονδήποτε για να συνεχίσει να έχει λίγη ακροαματικότητα και να βγάζει λεφτά, πριν στραβογεράσει ολοκληρωτικά.
Ο Κανάκης για άλλο λόγο ακούγεται σήμερα στο ίντερνετ, και συγκεκριμένα για την εκπομπή με τον Μαστοράκη. Πολύ θα δω κάποια ανάλυση στη lifo και να πάρω και άλλη μια γνώμη (γιατί δεν έχω τηλεόραση και δεν είδα την εκπομπή). Αν όντως ήταν ξέπλυμα της χουντικής συνέντευξης τότε πρέπει να καταγγελθεί, αν όχι, τότε πρέπει να καταγγελθεί η διασπορά τέτοιων ειδήσεων στο ίντερνετ.
Συμφωνώ απόλυτα με μια μικρή διαφορά . 15΄δημοσιότητας που ΔΕΝ δικαιούται . Λίγο παραπάνω σεβασμός στα ματάκια μας και στ΄ αυτάκια μας ρε παιδιά εκτός κι αν τρέχει διαγωνισμός για το χειρότερο σκουπίδι παρουσιαστή - παρουσιαζόμενου και δεν μας το έχουν πει ...
Αυτο λεγεται πνευματικη ασταθεια. Καταντια της κοινωνιας, κολληστε οτι θελετε, θα ταιριαξει. Η κοινωνια φταιει που του δινει βημα. Αλλα τι προτυπα θα βγαλει αφου και η ιδια τετοια ειναι
Αλλο ενα ασφαλες μικροαστικα νεοπλουτιστικο ψευδο γκανστα λευκο ραπ...κοσμηματα, γκομενακια, μπινελια ανευ λογου, όχι punk δεν είναι αλλα ουτε gansta rap.Punk είναι :https://www.youtube.com/watch?v=0xafGw-cgNI&list=RDZeHKvZuOR_4&index=5Rap/hip hop είναι μιας και μιλαμε για μαναδες:https://www.youtube.com/watch?v=0lmo3eQVdGwΑυτα είναι πραγματικες αλητιες, μηδεν αυτοβαυκαλισμος, 100% ποιηση, ρεαλιστικοι κοινωνικοι προβληματισμοι
Κανιβαλισμενο κουφαρι μιας και μας λες επι τις ουσιας γεροντια (δεν αντιλεγω), πες μου τοποθετηση προιοντος και πανκ λογικη πως συνδοιαζονται; ιδιοως ονταν δεν είδα να δηλωνεται πουθενα οτι περιεχει τοποθετηση προιοντος, αν δεν είδες πιο δεν τι γραφει το κορμακι της γοργονας και τι πινουν.Η πανκ την μονη τοποθετηση προιντος που κανει είναι μπουκαλια αμστελ για ευνοητους λογους.
Φυσικα και υπήρχε πριν τον 69, αλλά είναι ασφαλές να πουμε ότι ο sin boy αντέγραψε το στυλ του 69 και όχι το αντίθετο, εκτός αν ο sin boy ανακάλυψε κ το trap/mumble rap επισης...in that case...like Jon Snow...I really know nothing!