Sin Boy: Μισώ και απεχθάνομαι τον Κανάκη - Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή είμαι Αλβανός

Sin Boy: Μισώ και απεχθάνομαι τον Κανάκη - Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή είμαι Αλβανός Facebook Twitter
Ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα στο THE 2NIGHT SHOW, την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
27

Πως μισεί τον Αντώνη Κανάκη δήλωσε ο ράπερ Sin Boy έχει βρεθεί στο προσκήνιο με το viral τραγούδι «Mama» ενώ παράλληλα μίλησε και για το ρατσισμό που έχει βιώσει ως Αλβανός.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα και είπε πως τη φοράει «επειδή είμαι αρρώστια και δεν θέλω να σας κολλήσω». Με διάθεση να προκαλέσει ο ράπερ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του η οποία έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter.

 

Ο Sin Boy μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και είπε πως έχει περάσει δύσκολα. «Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είπε ενώ για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του. Λέει πως κάθε μέρα παλεύει κατά του ρατσισμού και για το λόγο αυτό λέει συνέχεια πως είναι Αλβανός.

Sin Boy: Έχω συλληφθεί πολλές φορές:

 

Το ξέσπασμα κατά του Αντώνη Κανάκη

 

O Sin Boy ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

 

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο... Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ' αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια... Έκανε το "Mama" και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, cool, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το "Mama", κάνουν όλοι κάτι "Mama" για να πουλήσει, κατάλαβες... Το έκανε μόνο γι' αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε νούμερα και φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του και τον έβλεπα αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια. Το χει χάσει... Είναι ένας άνθρωπος που μισώ και το λέω αυθόρμητα»

 

 
*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
«Καλλιτέχνης γεννιέσαι... Καραγκιόζης γίνεσαι» – 20 αντιδράσεις για τον Sin Boy στου Αρναούτογλου
 

Όλη η συνέντευξή του Sin Boy:

 

 

Πολιτισμός
27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγγραφέας του Fight Club λέει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου όλοι γίναμε τρομοκράτες

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Fight Club λέει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου όλοι γίναμε τρομοκράτες

Με αφορμή το νέο του βιβλίο και τα 30 χρόνια από το Fight Club, ο Τσακ Παλάνιουκ λέει ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου η παραβατική λογοτεχνία δεν διαβάζεται πια ως πρόκληση, αλλά ως απειλή.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Γκράντε μετατρέπει την περιοδεία της σε μηχανισμό κουίρ αλληλεγγύης

Πολιτισμός / Η Αριάνα Γκράντε μετατρέπει την περιοδεία της σε μηχανισμό κουίρ αλληλεγγύης

Στην Eternal Sunshine Tour, οι γιγαντοοθόνες δεν προβάλλουν μόνο την Αριάνα Γκράντε: προβάλλουν και οργανώσεις που στηρίζουν ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, μετανάστες, αναπαραγωγική υγεία και ψυχική υγεία.
THE LIFO TEAM
Μια αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO

Πολιτισμός / Μια αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO

Η UNESCO έβαλε την αρχαία ελληνική πόλη της Κριμαίας στη λίστα κινδύνου, καθώς ανασκαφές, νέες κατασκευές και ένα ρωσικό εθνικό αφήγημα απειλούν να αλλάξουν για πάντα τον αρχαιολογικό χώρο.
THE LIFO TEAM