Sin Boy: Μισώ και απεχθάνομαι τον Κανάκη - Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή είμαι Αλβανός

Sin Boy: Μισώ και απεχθάνομαι τον Κανάκη - Έχω δεχθεί ρατσισμό επειδή είμαι Αλβανός Facebook Twitter
Ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα στο THE 2NIGHT SHOW, την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
27

Πως μισεί τον Αντώνη Κανάκη δήλωσε ο ράπερ Sin Boy έχει βρεθεί στο προσκήνιο με το viral τραγούδι «Mama» ενώ παράλληλα μίλησε και για το ρατσισμό που έχει βιώσει ως Αλβανός.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Sin Boy εμφανίστηκε με μάσκα και είπε πως τη φοράει «επειδή είμαι αρρώστια και δεν θέλω να σας κολλήσω». Με διάθεση να προκαλέσει ο ράπερ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξή του η οποία έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter.

 

Ο Sin Boy μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και είπε πως έχει περάσει δύσκολα. «Έχω περάσει εποχές να τρώω μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι», είπε ενώ για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του. Λέει πως κάθε μέρα παλεύει κατά του ρατσισμού και για το λόγο αυτό λέει συνέχεια πως είναι Αλβανός.

Sin Boy: Έχω συλληφθεί πολλές φορές:

 

Το ξέσπασμα κατά του Αντώνη Κανάκη

 

O Sin Boy ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στο Ράδιο Αρβύλα.

 

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο... Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ' αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια... Έκανε το "Mama" και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, cool, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το "Mama", κάνουν όλοι κάτι "Mama" για να πουλήσει, κατάλαβες... Το έκανε μόνο γι' αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε νούμερα και φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του και τον έβλεπα αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια. Το χει χάσει... Είναι ένας άνθρωπος που μισώ και το λέω αυθόρμητα»

 

 
*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
«Καλλιτέχνης γεννιέσαι... Καραγκιόζης γίνεσαι» – 20 αντιδράσεις για τον Sin Boy στου Αρναούτογλου
 

Όλη η συνέντευξή του Sin Boy:

 

 

Πολιτισμός
27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM