Με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο βρέθηκε την Κυριακή στο διαμέρισμα του ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman και πλέον επιβεβαιώνεται επισήμως η πρώτη εκτίμηση αιτίας του θανάτου του από υπερβολική δόση.

 

Λίγο νωρίτερα σήμερα όπως αναφέρει και το newyorkpost.com δόθηκαν περισσότερα στοιχεία για τα ευρήματα της Αστυνομίας στην κατοικία του ηθοποιού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερευνητές βρήκαν 70 σακουλάκια ηρωϊνης σε χώρους εντός του σπιτιού. Τα συγκεκριμένα ναρκωτικά είναι γνωστά με την ονομασία " Αce of Spades" ή " Ace of Hearts" η οποία αναγράφονταν και στις συσκευασίες. Οι ερευνητές θα χρησιμοποιήσουν μια μέθοδο που ονομάζεται nitro dump και που ουσιαστικά οδηγεί στα σημεία που έχουν καταγραφεί πωλήσεις του συγκεκριμένου ναρκωτικού ώστε να γίνει ευκολότερος ο εντοπισμός του προμηθευτή.

 

Ο νέος διοικητής της δίωξης ναρκωτικών του Μανχάταν Timothy Bugge, λέγεται πως μέσω ενός email ζήτησε συμβολή από άλλα τμήματα και ανωτέρους που ίσως να έχουν εμπειρία και να μπορέσουν να βοηθήσουν στην έρευνα.