70 σακουλάκια ηρωίνης βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Philip Seymour Hoffman

70 σακουλάκια ηρωίνης βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Philip Seymour Hoffman Facebook Twitter
15

Με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο βρέθηκε την Κυριακή στο διαμέρισμα του ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman και πλέον επιβεβαιώνεται επισήμως η πρώτη εκτίμηση αιτίας του θανάτου του από υπερβολική δόση.

Λίγο νωρίτερα σήμερα όπως αναφέρει και το newyorkpost.com δόθηκαν περισσότερα στοιχεία για τα ευρήματα της Αστυνομίας στην κατοικία του ηθοποιού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερευνητές βρήκαν 70 σακουλάκια ηρωϊνης σε χώρους εντός του σπιτιού. Τα συγκεκριμένα ναρκωτικά είναι γνωστά με την ονομασία " Αce of Spades" ή " Ace of Hearts" η οποία αναγράφονταν και στις συσκευασίες. Οι ερευνητές θα χρησιμοποιήσουν μια μέθοδο που ονομάζεται nitro dump και που ουσιαστικά οδηγεί στα σημεία που έχουν καταγραφεί πωλήσεις του συγκεκριμένου ναρκωτικού ώστε να γίνει ευκολότερος ο εντοπισμός του προμηθευτή.

Ο νέος διοικητής της δίωξης ναρκωτικών του Μανχάταν Timothy Bugge, λέγεται πως μέσω ενός email ζήτησε συμβολή από άλλα τμήματα και ανωτέρους που ίσως να έχουν εμπειρία και να μπορέσουν να βοηθήσουν στην έρευνα.

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Θλιβερό το γεγονός, αναμφισβήτητα. Και το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τον Hoffman. Μου άρεσε πολύ ως ηθοποιός. Ως άνθρωπος δεν έχω πλήρη εικόνα για το πως ήταν αλλά μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ήταν αυτοκαταστροφικός χαρακτήρας.Όσο αφορά τα... εβδομήντα σακουλάκια...:Συναντιέται ο ντίλερ με τον πελάτη και ο πελάτης του λέει: - "θα ήθελα 69 «σακουλάκια»." O ντίλερ απαντάει: - "Nα τα κάνω 70;" και ο πελάτης κοιτάζοντας έκπληκτος απαντά: - "Καλά και 70 σακουλάκια ποιος θα τα «χτυπήσει»;"...Υ.Γ.: Ποιό το νόημα να πιάσουν τον έμπορο, τον ντίλερ ή όπως αλλιώς λέγεται; Μήπως θα αλλάξει κάτι σε αυτή την κατάσταση των παράνομων ή όχι, εξαρτησιογόνων ουσιών; Όπως και να εξελιχτεί το... «ανθρωποκυνηγητό» είναι δεδομένο ότι όποιος είναι αποφασισμένος, ιδιαιτέρως εάν είναι ήδη εθισμένος και έχει πλούσιο πορτοφόλι, με τον έναν ή άλλο τρόπο να βρει αυτό που ζητάει.Ένα παράδειγμα είναι αυτό του Michael Jackson στον οποίο τις ουσίες, του τις χορηγούσε ο ίδιος ο γιατρός του «νομίμως»... και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, σε εκείνη την περίπτωση ήταν ισχυρότατα τα.. «κοκτέιλ».Σ.Σ: Για να μη ξεχνιόμαστε όμως, http://www.youtube.com/watch?v=-VcWRJHBUDMΤον Ευχαριστούμε!
Το θέμα είναι να πιαστεί για να υπάρχει έστω και ένας έμπορος λιγότερος στους δρόμους. Τώρα ο ηθοποιός έφυγε. Δεν γυρίζει πίσω. Φυσικά και ήταν επιλογή του βέβαια. Ένας τέτοιος ηθοποιός με τόσα λεφτά μπορεί να πάει στο καλύτερο κέντρο απεξάρτησης του κόσμου αν θέλει να σταματήσει.
Το Ace of hearts, είναι μείγμα ηρωίνης μ' ένα ισχυρό παυσίπονο που παίρνουν οι καρκινοπαθείς.Από τον υπότιτλο του κειμένου: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ντίλερ... Ανακύπτει ένα θέμα νομίζω. Ο υπότιτλος αφήνει μια αίσθηση πως τον σκότωσε ο ντίλερ. Ηθοποιάρα, κρίμα, αλλά και σ' αυτόν δεν τού τα έβαλε κανείς με το ζόρι στο αίμα. Ούτε και κανείς του τα πέταξε στο ποτό για να τον γλυκάνει στην αρχή. Κάπως έτσι είναι και η στάση των περισσότερων γονιών απέναντι στο φίλο τού παιδιού τους που έμπλεξε. Έχουν μια αίσθηση πως του τα έβαλε με το ζόρι στο στόμα το άλλο το παιδί.Φυσικά ο έμπορος μακάρι να συλληφθεί, μην παραξεγηθώ κιόλας. Είναι έγκλημα να διακινεί τέτοιες ναρκωτικές ουσίες. Αλλά δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τον θάνατο κανενός.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από την τελευταία φράση σου.Ο έμπορος εκμεταλλεύεται την αυτοκαταστροφική τάση του ατόμου αυτού η οποία προέρχεται από διαφορά προσωπικά χαρακτηριστικά του ή από επιδράσεις του περιβάλλοντος του. Πλουτίζει λοιπών από ένα άρρωστο άνθρωπο πουλώντας του θάνατο. Άρα φυσικά και έχει ένα μερίδιο ευθύνης ο ντίλερ στον θάνατο ενός ναρκομανή, όπως έχει και στην εμπλοκή αυτού με τις ουσίες.
Άρα και κάθε φορά που πεθαίνει κάποιος βουλιμικός, να εξαπολύεται ανθρωποκυνηγητό για τους κρεοπώλες και τους ζαχαροπλάστες απο τους οποίους ψώνιζε ο συγκεκριμένος?
Άντε πάλι! Τα μιλφέιγ και τα μπριζολίδια δεν προκαλούν εθισμό! Όποιος τα χλαπακιάζει το κάνει έχοντας πλήρη ελεύθερη βούληση και γνωρίζοντας τις συνέπειες της κατανάλωσης τους. Όσοι αντιθέτως τρυπιούνται το κάνουν γιατί (σχεδόν) δεν μπορούνε αλλιώς. Άντε πάω να φάω κανένα κοψίδι τώρα γιατί με έπιασε σύγκρυο και άλλα συμπτώματα στέρησης έλλειψης.
@Παύλος ΠΤο προφανές που θα σας πω είναι ότι οι κρεοπώλες και οι ζαχαροπλάστες πουλάνε ουσίες που συντηρούν την ζωή ενώ οι ντίλερ ουσίες που οδηγούν σε θάνατο. Το παράδειγμα σας νομίζω ότι είναι αρκετά άκυρο...