Σαν βγεις στο πηγαιμό για την Πάρο, φρόντισε να είναι όλα πληρωμένα από τα κορόιδα, τους ψηφορόρους

Σαν βγεις στο πηγαιμό για την Πάρο, φρόντισε να είναι όλα πληρωμένα από τα κορόιδα, τους ψηφορόρους Facebook Twitter
13

Δεν είμαστε λαός ρε παιδάκι μου, μην δούμε τον συνάνθρωπο μας να χαρεί λιγάκι, εκεί να του βγάλουμε το μάτι. Μετά την θύελα αντιδράσεων και χοντρής καζούρας στα social media (κάτι ξέρει ο Ερντογάν που τα φιμώνει όποτε γουστάρει), η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η αποστολή που θα πάει για να εγκαινιάσει την επέκταση του αεροδρομίου του όμορφου νησιού των Κυκλάδων, θα είναι ολιγομελής και θα επιστρέψει αυθημερόν. Μόνο ότι δε θα πάρει κεφταδάκια στο ταπεράκι δε μας είπαν.

Και τα είχαν οργανώσει τόσο τέλεια: Με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο, ψηφίστηκε ότι η συνοδεία του Πρωθυπουργού θα διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί του και δεν θα έχει κανένα περιορισμό στα έξοδα που κάνει. Πρίν στεγνώσει το μελάνι της τροπολογίας, ετοίμασαν ταξιδάκι για 54 άτομα για ένα ωραίο τριήμερο στην Πάρο για να εγκαινιάσουν την επέκταση του αερδοδρομίου της Πάρου που στην ουσία έχει χρηματοδοτηθεί από την Aegean.

Αυτό που είναι το πιο εξοργιστικό είναι ότι κατάφεραν να βρουν 54 δωμάτια τελευταία στιγμή αυγουστιάτικα στην Πάρο.

Δεν θα μείνουμε στο ότι για τέτοια έργα το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα έστελνε στα εγκαίνια τη γραμματέα  του κλητήρα του υπουργείου ενώ τούτοι στέλνουν κουστωδία 54 ατόμων λες και εγκαινιάζουν τον Παρθενώνα. Ούτε ότι αυτά γίνονται την ώρα που θα δώσουν συντάξεις τον άλλο μήνα με έκτακτο δανεισμό και κόβουν το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων.  Αυτό που είναι το πιο εξοργιστικό είναι ότι κατάφεραν να βρουν 54 δωμάτια τελευταία στιγμή αυγουστιάτικα στην Πάρο.

Το σχέδιο ήταν έτοιμο: με το που φτάνανε στο ξενοδοχείο, οι σύντροφοι θα στήναν από ένα αντίσκηνο σε κάθε δωμάτιο γιατί δεν είναι συνηθισμένοι στις πολυτέλειες και θα κοιμόντουσαν σε sleeping bag. Αμέσως μετά θα μαζεύονταν γύρω από την πισίνα να τραγουδήσουν το Bella Ciao ενώ θα απέφευγαν το ακριβό εστιατόριο του ξενοδοχείου και θα έτρωγαν μόνο μπομπότα και χαρούπια.

Κι ενώ το ταξιδάκι όπως είπαμε αναβλήθηκε όταν τους κράξανε μέχρι και οι ξαπλώστρες στο Punda Beach, η τροπολογία της ντροπής παρέμεινε. Κάποιοι λένε ότι αυτού του είδους οι γυφτιές δείχνουν ανθρώπους που ξέρουν ότι φεύγουν και προσπαθούν χωρίς ντροπή να γλείψουν τις πιατέλες του πάρτι αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι ο στόχος είναι του χρόνου μια κυβερνητική αντιπροσωπεία 200 ατόμων να καταφέρει να πεταχτεί μέχρι τη Μύκονο στα εγκαίνια κάποιου παγωτατζίδικου.

aNameToCome
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Απο τις φορες που η ηθικη αποδεικνύεται και παλι παραμύθι που οι πονηροι τo μεταχειρίζονται για να ταΐζουν τα κοροιδα.Σαν την προηγουμενη φορα με την ΕΡΤ.Τοτε που με τυμπανοκρουσιες ηθικης ο ΣΥΡΙΖΑ ανοιξε ξανα την ΕΡΤ, με το υποσχετικο ταχα πως η νεα ΕΡΤ θα αφησει πισω στο παρελθον τις ρεμουλες, τους πολυθεσίτες, τους διαπλεκομενους συνεργάτες κτλ κτλ.Και λιγους μηνες μετα ο ιδιος ΣΥΡΙΖΑ ψηφισε ξανα στη βουλη αλλά για να αναιρέσει ένα από απο αυτα που ηταν ανάμεσα στα προτάγματα ηθικης κατά τις ημερες των εγκαινιων:την κατάργηση της αποκλειστικής απασχόλησης των εργαζομένων της ΕΡΤ.Εν Κρυπτώ, προσχεδιασμενα, υποκριτικα, ανηθικα και αδίστακτα.
Α! καί για να σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη κύριε αρθογράφε στά εγκαίνια το Πασόκ και η ΝΔ έστελναν τόν γραμματέα , γιατί οι υπουργοί πήγαιναν στίς θαλαμηγούς και μάλιστα χωρίς αποσκευές γιατί τις βαλίτσες τις παραλάμβαναν από εκεί γεμάτες. Διαφωνείς ;Αυτό δέν σημαίνει ότι επιβραβεύω τους τωρινούς που συνεχίζουν ότι έκαναν και οι άλλοι.
Από ένα λαό πού κατα το μεγαλύτερο μέρος του έχει διαβρωθεί από τίς δεκαετίες της ατέλειωτης λαμογιάς καί έχει χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού καί σεβασμού πρός τούς άλλους αναδύονται τα κατ'εικόνα καί ομοίωση πολιτικά σκουπίδια γι αυτό και τίποτα δεν πάει και δέν θα πάει ποτέ καλά και δέν υπάρχει σωτηρία.Μπορώ να γεμίσω σελίδες με χιλιάδες παραδείγματα που δείχνουν ότι ο Ελληνας δεν σέβεται τίποτα, εκτός ίσως απο ότι θεωρεί δικό του, αλλά δέν νομίζω ότι χρειάζεται. Μόνο και μόνο η συμπεριφορά του Τσαμπουκαλεμένου Κουραδόμαγκα στούς δρόμους τα λέει και τα δείχνει όλα.Φάτε λοιπόν στην μάπα τους τωρινούς και μάλις θα φύγουν ξαναφάτε στην μάπα τους προηγούμενους που θα ξαναφέρετε στην εξουσία. Μην γκρινιάζετε λοιπόν όλη την ώρα αφού και οι ίδιοι συμμετέχετε. Αυτό θέλετε αυτό παίρνετε.
Αγαπητέ C505, θα συμφωνήσω στα περισσότερα (σχεδόν σε όλα) απο αυτά που λες.Η ένστασή μου είναι στο "εσείς" που χρησιμοποιείς. Γιατί βγάζεις τον εαυτό σου απο την συνέργεια. Μόνοι μας θα ξαναφέρουμε τους επόμενους (που είναι ίδιοι με τους προηγούμενους)? Μόνο εμείς γκρινιάζουμε? Μονο εμείς παίρνουμε αυτο που θέλουμε. Εσύ κάνεις κάτι διαφορετικό? Παίρνεις κάτι άλλο απο εμάς? Αν θα πρέπει να συμπλήρωνα κάτι στο σχόλιο σου είναι αυτή η ατομική αποστασιοποίηση απο την ευθύνη. Δυστυχώς είμαστε όλοι υπεύθυνοι, στο μέτρο που μας αναλογεί. Και μόνο αν αναλάβουμε αυτή την ευθύνη, υπάρχουν πιθανότητες να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω.
Ούτε ο Καρανίκας θα πάρει μαζί του ταπεράκι;Εγώ σας λέω ότι θα το πάρει άδειο για να το επιστρέψει γεμάτο. Όλο και τίποτα καλούδια θα μείνουν στο τραπέζι.