Κρυώνω με τα ανέκδοτα για τους Γερμανούς στο Facebook. Εσείς;

Facebook Twitter
13

Μια χαμένη βαλίτσα πολλά κρύα αστεία

Δεν έχω σελίδα στο Facebook έτσι μου είναι μια άγνωστη χώρα. Κάθε φορά όμως που βγαίνει μια «είδηση» και μια χαζομαρούλα απομονώνεται και γίνεται "σουπερντουπεργουαου" θέμα από κάποιους στρέφω το βλέμμα σε αυτό. Τελευταία, ένας Έλληνας έχασε μια βαλίτσα σε πτήση της Lufthansa και γέμισε ο τόπος με εξυπνάδες πάλι για την Ελλάδα, τον πολιτισμό μας, τους Γερμανούς κ.ο.κ Μέσα σε όλα χώρεσαν Παρθενώνας και Μελίνα.

Δεν βαριούνται εκεί στο Facebook να αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια; Θέλω να πω, πότε «καίγεται» ένα θέμα σε αυτή την ψηφιακή χώρα ώστε να πουν οι κάτοικοι της εδώ χασμουριέμαι; Γιατί αυτό το αστείο με τους Γερμανούς και την Μέρκελ είμαι σίγουρος ότι κάποιοι το είχαν τερματίσει εδώ και καιρό. Πρώτα αυτοί οι τύποι που διαδήλωναν ντυμένοι νεοναζί στο Σύνταγμα και μετά ο βουλευτής που υποδεχόταν την Μέρκελ με ένα φαλλό στο τουίτερ, όπου με το αστείο παγώσαμε εντελώς.

Κάτι μου λέει ότι αρκετοί κάτοικοι του Facebook ανακυκλώνονται στα ίδια και στα ίδια. Ότι γελάνε μεταξύ τους με διάφορα χαζά. Ότι πέφτει πολύ βαρεμάρα στα «μοιρασμένα». Ότι τα αστεία αρκετών παγώνουν και πολική αρκούδα. Ότι θα βγει κανένας πρωταγωνιστής βιντεοταινίας του ογδόντα και θα φωνάξει: «Κουφάθηκα»!

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι το ίντερνετ θα μπορούσε να είναι μόνο το Facebook και σχεδόν με λούζει ιδρώτας.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

10 σχόλια
Μπορεί τα συγκεκριμένα αστεία να μην είναι ούτε του δικού μου γούστου όμως περισσότερο βαριέμαι την πολιτική ορθότητα που εντοπίζεται μερικές φορές στη lifo και στους αναγνώστες της.
Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα,αυτό είναι μάλλον δικό μου συμπέρασμα και δική μου άποψη,που έχω σχηματίσει διαβάζοντας για αρκετό καιρό lifo,και όπως έγραψα δεν εκφράζει το σύνολο.Εγώ προσωπικά γέλασα με κάποια αστεία,διότι σε πολλά ποστ είναι εμφανής ο σατιρικός χαρακτήρας που έχουν.
δεν είναι το γεγονός ότι δεν σου αρέσουν τα συγκεκριμένα αστεία που σε κάνει ξενέρωτο, καθένας έχει το δικό του χιούμορ στην τελική. Το γεγονός ωστόσο ότι έκατσες και έγραψες ολόκληρο άρθρο για να τονίσεις το πόσο απαξιωτικά στέκεσαι απέναντί τους....
"Γιατί αυτό το αστείο με τους Γερμανούς και την Μέρκελ είμαι σίγουρος ότι κάποιοι το είχαν τερματίσει εδώ και καιρό. Πρώτα αυτοί οι τύποι που διαδήλωναν ντυμένοι νεοναζί στο Σύνταγμα..."Δεν υπάρχει κανένα αστείο στην συγκεκριμένη κίνηση κάποιων διαδηλωτών. Και αν κάποιος το θεωρεί αστείο μάλλον έχει λανθασμένη αίσθηση του χιούμορ γι αυτά που υφιστάμεθα η πλειοψηφία των πολιτών! Ας μην συγχέουμε πράγματα και καταστάσεις και ας μην προσβάλλουμε!
Οι ανεγκεφαλοι που ντυθηκαν ναζί στο Συνταγμα επρεπε να σκεφθουν οτι η Μερκελ στη χωρα της τους ναζι τους εχει απαγορευμενους...εμεις τους εχουμε στη βουλη!