Ζωή Λάσκαρη : ο κόσμος ΚΑΙ θυμάται ΚΑΙ γνωρίζει ΚΑΙ γελά Γιώργο!

Ζωή Λάσκαρη : ο κόσμος ΚΑΙ θυμάται ΚΑΙ γνωρίζει ΚΑΙ γελά Γιώργο! Facebook Twitter
12
Ζωή Λάσκαρη : ο κόσμος ΚΑΙ θυμάται ΚΑΙ γνωρίζει ΚΑΙ γελά Γιώργο! Facebook Twitter

Λέει η Ζωή:

Αγαπητέ Γιώργο,
οφείλω να αποδεχτώ και να παραδεχτώ το μεγάλο μου σφάλμα να πιστέψω σε σένα το 2009. Δεν ήμουν άλλωστε η μόνη. Έβαλες την χώρα σε μια απο τις πιο οδυνηρές περιπέτειες της ιστορίας της και να' σαι τώρα στον ρόλο του θεματοφύλακα της σωτηρίας της.


Δεν ξέρω τι σημαίνει για σένα σοσιαλισμός, σου αναγνωρίζω όμως πως διαχειρίζεσαι με μαεστρία τον προσωπικό σου σουρεαλισμό.
Πάνω απ' όλα η υστεροφημία λοιπόν, η προσωπική λύτρωση (γιατί είναι ΜΟΝΟ προσωπική) απ' όσα δικαίως ή αδίκως σου χρέωσαν και άσε την Πατρίδα να ακροβατεί πάνω απο το χάος.


Δεν ξέρω ποιοι σε συμβουλεύουν και σου δημιουργούν κίβδηλες προσδοκίες, αλλά να είσαι βέβαιος πως αυτή την φορά ο κόσμος ΚΑΙ θυμάται ΚΑΙ γνωρίζει ΚΑΙ γελά.


Αγαπητέ Γιώργο,
φαίνεται πως θεωρείς τον εαυτό σου πιο σημαντικό και απο την ίδια σου την Πατρίδα. Εύχομαι να μην πληρώσει ΚΑΙ αυτή τη φορά η χώρα τα προσωπικά σου γινάτια.


Με εκτίμηση,
Η πατριώτισσα, δημοκράτισα, σοσιαλίστρια,


Ζωή Λάσκαρη

Πολιτισμός
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι bears παίρνουν Ozempic και οι «αρκούδες» λιγοστεύουν

Πολιτισμός / Οι bears παίρνουν Ozempic και οι «αρκούδες» λιγοστεύουν

Στο φετινό Bear Week του Πρόβινσταουν, τo ozempic δεν άλλαξε μόνο τα σώματα. Άλλαξε και το φλερτ, τις ορέξεις και τις ισορροπίες μιας γκέι κοινότητας όπου η κοιλιά, η τρίχα και το μεγαλύτερο σώμα έχουν τη δική τους θέση στην κουίρ επιθυμία.
THE LIFO TEAM
ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΝΩΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Πολιτισμός / Ανθρώπινα λείψανα ανατρέπουν τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για το τέλος του Μινωικού πολιτισμού

Ο σκελετός ενός εφήβου που σκοτώθηκε πριν από 3.500 χρόνια μπορεί να δώσει την απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της αρχαιότητας: πότε ακριβώς έγινε η Μινωική έκρηξη και αν οδήγησε στην παρακμή του Μινωικού πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΑΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΓΙΟΡΤΗ ETERNAL SUNSHINE TOUR ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Πολιτισμός / Αριάνα Γκράντε: Ολοκλήρωσε το Eternal Sunshine Tour στη Βόρεια Αμερική – «Είμαι γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη»

Η τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της την 1η Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΡΝΟΣ

Πολιτισμός / Το Kournos Music Festival επέστρεψε στη Λήμνο για έκτη χρονιά

Στη φετινή διοργάνωση διακεκριμένοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικίες και φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα του νησιού.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Γουίλιαμ Όρμπιτ, ο παραγωγός πίσω από το «Ray of Light» της Μαντόνα

Πολιτισμός / Πέθανε ο Γουίλιαμ Όρμπιτ, ο παραγωγός πίσω από το «Ray of Light» της Μαντόνα

Ο Γουίλιαμ Όρμπιτ, ο άνθρωπος που έκανε το «Ray of Light» να ακούγεται σαν το μέλλον, πέθανε στα 69 του. Από τη Μαντόνα και τους Blur μέχρι τις All Saints, έφερε την electronica μέσα στη μεγάλη ποπ χωρίς να της αφαιρέσει την παραξενιά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Η πιο αφόρητα μέτρια ηθοποιός από τον στάβλο του Δαλιανίδη. Όταν ήλθε η κάμψη έγινε 'θιασάρχης' (a girl's got to have a hobby) και από τότε ασελγεί επί του θεάτρου. Το ότι ήταν σοσιαλιαστρια με αγάπη για την δημοκρατία πρώτη φορά εδώ το ακούω. Προφανώς όταν μεσουρανούσε, και επί δικτατορίας, δεν υπήρχαν social media και έτσι κρατούσε τον πόνο της κρυφό, όπως έκανε και αργότερα μπροστά στις πολιτικές αθλιότητες που τραυματιζαν την ισχνή δημοκρατία.Αν θέλει να βρει ανθρώπους που έφεραν την 'πατρίδα προ του χάους' ας τους γυρέψει πρώτα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο σύζυγοςτης, χρόνια πολιτευτής με την ΝΔ (το μεγάλο αυτό δημοκρατικό και σοσιαλιστικό κόμμα !), της οποίας πρωθυπουργός πρωτοστάτησε στην απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας (και μετά αφού πανικόβλητος έδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου την βομβα για να σκάσει στα χέρια του, την έκανε για Ραφήνα) καταδικάστηκε για καταπάτηση δημοσίων δασικών εκτάσεων ( για τον θαυμασμό Λυκουρέζου σε κάτι γενοκτόνους Σέρβους, ας μην τον συζητήσουμε εδώ, δεν ήταν άλλωστε ο μόνος στην Ελλάδα). Οσο για την κοσμικη ζωη της 'Ζωΐτσας' , αν οντως ηταν σοσιαλιστρια θα την χαρακτήριζες πραγματικά 'σουρεαλιστική' (με όλους τους τέως, Βαρδήδες και Μαριάννες, και δεν συμμαζεύεται)!
Πατριώτισσα, Δημοκράτισσα, Σοσιαλίστρια.ΧμμμΌλα αυτά μαζί, το ένα δίπλα στο άλλο. Τόσο οξύμωρο και τόσο αστείο ταυτοχρόνως.Κι εδώ έρχεται το νεοελληνικό ρητό που λέει: "Άσε μας Ζωίτσα μου".
Όλο αυτό το έγραψε μόνη της η Ζωίτσα ή τη βοήθησε ο Λυκουρέζος;Λέει ότι δεν ξέρει τι σημαίνει για τον Παπανδρέου σοσιαλισμός. Δηλαδή, γενικότερα ξέρει η Ζωίτσα τι σημαίνει σοσιαλισμός και αν ναι, πού τον έμαθε; Στο Κολωνάκι, στη βίλλα της στο Πόρτο Ράφτη ή στη Μύκονο που μονάζει κατά καιρούς;
Ο κόσμος ούτε γνωρίζει ούτε θυμάται, μόνο στην αρχή γελάει και μετά το ρίχνει στην κλάψα, αν ήταν να γνωρίζει και να θυμάται, θα είχαν κλείσει πολλά μαγαζιά που κλέβουν "στο ζύγι" αλλά βλέπεις γεμίσαμε απο ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, σαν την Ζωϊτσα, απο συνειδητούς υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες έχουμε έλλειμμα.
αυτα ειναι!η ζωιτσα που περασε την νεοτητα της στην πιο αναβραζουσα και δοκιμαζομενη δημοκρατικα περιοδο της χωρας και η μονη συνεισφορα της ηταν η μινι φουστα στις ταινιες του δαλιανιδη,τωρα δηλωνει δημοκρατισα και σοσιαλιστρια.αυτη που εζησε παρακρατος με δολοφονιες Λαμπρακη ,Πετρουλα ,δικτατορια,και τι εκανε??ΤΩΡΑ δηλωνει σοσιαλιστρια.το ζησαμε κι αυτο !