Πήραμε κι εμείς κρεβατάκι IKEA για τις γάτες (επειδή το είδαμε σε πρόσφατο ποστ μας)

Πήραμε κι εμείς κρεβατάκι IKEA για τις γάτες (επειδή το είδαμε σε πρόσφατο ποστ μας) Facebook Twitter
Φωτο, απ' το αρχικό ποστ που μας ενέπνευσε
5

Πριν λίγες μέρες, ανεβάσαμε στο ANIMALS του LIFO.gr ένα φωτογραφικό ποστ που έδειχνε πώς άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο είχαν μετατρέψει τα κρεβατάκια για κούκλες απ' τα ΙΚΕΑ. 

Οι φωτογραφίες ήταν τόσο ωραίες που αμέσως ήθελα τέτοιο κρεβατάκι, σα να μην είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή μας!

Σαχλός υπερκαταναλωτισμός, μπορεί, αλλά τα δύο αδερφάκια, ο Πητ και η Στέφη είναι, ουσιαστικά τα παιδιά μας, κι επίσης μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα βάλαμε και ένα άλλο σχετικό ποστ που αποδείκνυε πόσο αγχολυτική είναι η παρέα με τις γάτες

Άρα, πριν καν περάσει μια βδομάδα απ' τη δημοσίευση του ποστ, περνώντας απ' το ικέα, ψάξαμε κρεβατάκια για κούκλες, και είχαν μόνο ένα. Το πήραμε, το συναρμολογήσαμε, το βάλαμε δίπλα στο καλοριφέρ, κι αναρωτηθήκαμε αν θα τους αρέσει...

Πρώτο ξάπλωσε το αγοράκι, και του άρεσε τόσο πολύ, που όταν ανέβηκε και το κοριτσάκι, συνέβη αυτό...

Το ίδιο βράδυ πάντως κοιμήθηκαν αγκαλιά. Και τα σκεπάσαμε με το παπλωματάκι. Και όλο το άγχος της ημέρας, υποχώρησε μεμιάς. 

Και τώρα μαζί είναι φυσικά:

Πήραμε κι εμείς κρεβατάκι IKEA για τις γάτες (επειδή το είδαμε σε πρόσφατο ποστ μας) Facebook Twitter
It's Viral
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Κι εμείς θα πάρουμε άλλο ένα, απλώς δεν είχαν. Πάντως, για να μη φανεί διαφήμιση του ικέα, να πω ότι το πλήρωσα απ' την τσέπη μου το κρεβατάκι - κι ότι όπου ικέα βάλτε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί που μπορεί να έχει τέτοια (και επίσης μπορεί να το φτιάξει κάποιος και μόνος του εύκολα, αν πιάνουν λίγο τα χέρια του). :)
Ε τώρα Άρη, θέλω κι εγώ ένα για τον παχουλοδροσάτο Ρίκο μου. Αν και νομίζω ότι δε θα θελε να αφήσει το διπλό κρεβάτι απ'τα ΙΚΕΑ για ένα κρεβατάκι κούκλας. Kawaii.