Η Μελίνα Μερκούρη τρελαινόταν για τη Μαντόνα

Η Μελίνα Μερκούρη τρελαινόταν για τη Μαντόνα Facebook Twitter
9

[Α.Δ.]

Τον Ιούνιο του 1991, το ΒΗΜΑ (θενκς f.f.featham) έκανε ένα μεγάλο ρεπορτάζ  αφιερωμένο στην Μαντόνα, ζητώντας τη γνώμη αρκετών Ελλήνων καλλιτεχνών. 

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μελίνα, που απ' ό,τι φαίνεται ήταν μεγάλη φαν της τραγουδίστριας.

Η Μελίνα Μερκούρη τρελαινόταν για τη Μαντόνα Facebook Twitter

Και το υπόλοιπο ρεπορτάζ...

Η Μελίνα Μερκούρη τρελαινόταν για τη Μαντόνα Facebook Twitter
Η Μελίνα Μερκούρη τρελαινόταν για τη Μαντόνα Facebook Twitter

 

9

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
το ξερω οτι δεν αρεσει σε πολλους αντρες γιατι οι αντρες προτιμουν μια γυναικα-υποχειριο να την κανουν οτι θελουν....επισης να πω οτι οι ιταλοι, γερμανοι, γαλλοι δεν εχουν κολλημα με τη γυμνια γενικα .... εδω στην ελλαδα η κοινωνια ειναι συντηριτικη .......Το γελοιο εδω στην Ελλαδα ειναι οτι και θεωρουν τη γυναικα αντικειμενο του σεξ (Οποτε τις ευκολες δεν τις παντρευομαστε) και τισ ''δυσκολες'' τις παντρευομαστε αλλα αφου δεν μας δινουν αυτο που θελουμε,,,,τις κερατωνουμε με τις ''ευκολες'' Ειναι μια κοινωνια υποκρισιας η ελλαδα..........και το χειροτερο ειναι οτι..........κατηγορουν τους αραβες οτι ειναι συντηριτικοι με τις γυναικες επειδη φορανε μαντηλα (οι δικες τους δεν φορανε αλλα τις πλακωνουν μια χαρα στο ξυλο!!!!!)ΟΙ ξενες ειναι τσουλες και οι Ελληνιδες ειναι ''κυριες''..........οι αντρες δεν κανουν το πρωτο βημα γιατι φοβουνται τη χυλοπιτα ,οι γυναικες μην τισ πουν ευκολες! Ε για αυτο μειναμε και δεκα ψωρο εκατομμυρια!! και μετα οι Αγγλοι ειναι ξενερωτοι?? ναι αλλα αυτοι ειναι 65.000.000 οι Γερμανοι κρυοι??80.000.0000 εδω γινονται ολα στα κρυφα και τι θα πει ο κοσμοσ..........
Ε ρε και να ταν εδώ η Μελίνα...(Στο μεταξύ μόλις προχθες με εναν γνωστό μου, μιλώντας για την ζωή της, αναρωτιόμασταν ποια μπορεί να ήταν η αποψή της για την Μαντόνα. Τόσο θετική δεν την περίμενα. Αλλά τελικά δεν θα πρεπε να μας εκπλήσσει. Άλλωστε ως γυναίκες είχαν πάνω κατω το ίδιο τσαγανο , δυναμισμό και τόλμη.)
Θυμάμαι πέρυσι σε συναυλία της Μαντόνα στο Παρίσι είδα τον Ζακ Λανγκ -στενό φίλο της Μελίνας και πρώην υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού της Γαλλίας, ετών 73 παρακαλώ. Πολύ νεανικός τύπος. Άνετα θα φανταζόμουν τη Μελίνα δίπλα του παρέα...