10χρονος πιάστηκε να οδηγεί ι.χ. και ισχυρίστηκε ότι είναι νάνος!

10χρονος πιάστηκε να οδηγεί ι.χ. και ισχυρίστηκε ότι είναι νάνος! Facebook Twitter
21

10χρονος από τη Νορβηγία που πιάστηκε από την αστυνομία να οδηγεί αυτοκίνητο, προέβαλε το απίθανό επιχείρημα ότι απλώς είναι νάνος.

Ο 10χρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του τα ξημερώματα, ενώ αυτοί κοιμόταν, έβαλε την μόλις 18 μηνών αδελφούλα του μέσα και ξεκίνησε για να επισκεφθεί τους παππούδες του στην πόλη Βάλντρες, μια πόλη σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από το Όσλο.

Μετά από 10 χλμ. όμως ο 10χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο χειριστής ενός εκχιονιστικού μηχανήματος που τον βρήκε ειδοποίησε την αστυνομία, και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ο 10χρονος προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν ήταν πιτσιρίκος αλλά νάνος που είχε ξεχάσει το δίπλωμα στο σπίτι του.

«Οι γονείς ξύπνησαν και ανακάλυψαν ότι τα παιδιά τους έλειπαν και κάποιος είχε πάρει το αυτοκίνητό τους. Ήταν πολύ ταραγμένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία πάντως έκλεισε την υπόθεση, χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Όλοι κάπου εκεί στα δέκα λέγαμε ότι θα φύγουμε από το σπίτι.. ότι οι γονείς μας είναι κακοί γιατί μας έβαζαν να διαβάζουμε και να συμμαζεύουμε το δωμάτιο μας. Μην πάει ο νους σας αμέσως στο κακό. Το αυτοκίνητο το πήρε γιατί κάποιοι μπαμπάδες έχουν την φαεινή ιδέα να μαθαίνουν από μικρά τα παιδιά τους να οδηγούν. Φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα θα τα κρύβουν τα κλειδιά.
!!!! Ήμουν παραπάνω από σίγουρος ότι το περιστατικό θα συνέβη κάπου εντός επικρατείας ημών, και σε κάποια απ'τις περιοχές που συνήθως ακούγονται για τις επικίνδυνες ζώνες πάσης φύσεως (δεν τις κατονομάζω μην τυχόν ξεσηκώσω αντιδράσεις ;-) ).Και ξαφνικά αντί για τις συνήθεις ελλαδικές περιοχές που θα περίμενε να δει κανείς, βλέπω "Νορβηγία".....:-o !!!Μια αυτό, μια η καμηλοπάρδαλη στη Δανία...έχω την εντύπωση ότι όσο δεν γινόμαστε εμείς Ευρώπη, θα έρθει η Ευρώπη σε εμάς...(κατά τα πρότυπα του Μωάμεθ και του βουνού)!
Μπορεί να συμβαίνει το οτιδήποτε, μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο της προεφηβικής ηλικίας, αλλά μπορεί να συμβαίνει και κάτι πιο σοβαρό. Ελπίζω όχι.
"δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε κανέναν". Δηλαδή, οι γονείς δεν έχουν κάνει τίποτα που να οδηγήσει ένα 10χρονο, να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει στη γιαγιά και στον παππού; μάλιστα..
Γιατί να πάει πάντα στο χειρότερο το μυαλό όλων? Δεν είναι πιο πιθανό να ήταν ένα απλό παραδοσιακό 10χρονο που θέλησε να κάνει κάτι κ επειδή ήξερε ότι δε το αφήνουν το έκανε κρυφά τη νύχτα? (που έβλεπε προφανώς τους γονείς του να το κάνουν κ ήθελε να το δοκιμάσει)! Δεν έκανες ποτέ όταν ήσουν παιδί κατι κρυφά απ'τους γονείς σου που τώρα βλέπεις ότι ήταν επικίνδυνο?
φυσικά και έκανα. άλλο το να κάνω όμως κάτι επικίνδυνο κρυφά από τους γονείς μου (πχ κολύμπι στα βαθιά ενώ δεν έβλεπαν) κι άλλο το να θέλω να φύγω μακριά από αυτούς και μάλιστα βάζοντας σε κίνδυνο και τη ζωή άλλου. αλλά ακόμα κι αν όντως ήταν άσχετη με τους γονείς η πράξη του 10χρονου, το ότι δεν είχε κατανοήσει τον τρομακτικότατο βαθμό επικινδυνότητας του τι έκανε το καταλογίζω στους γονείς. 10 είναι, δεν είναι βλάκας.
...το γιατί να θελήσει ο πιτσιρίκος να φύγει αξημέρωτα απ το σπίτι παίρνοντας μαζί (σώζοντας;; λέω εγώ τώρα...) και την μικρή του αδελφή, δε θα το ερευνήσουν οι αρχές;
Πάντως εντυπωσιακή η ευστροφία και η πονηριά του να σκεφτεί δικαιολογία όταν οι περισσότεροι 10χρονοι απλά θα ζάρωναν.Ή διάνοια θα γίνει ή επικίνδυνος.Χωρίς το πρώτο βέβαια να αποκλείει το δεύτερο.