10χρονος πιάστηκε να οδηγεί ι.χ. και ισχυρίστηκε ότι είναι νάνος!

10χρονος πιάστηκε να οδηγεί ι.χ. και ισχυρίστηκε ότι είναι νάνος! Facebook Twitter
21

10χρονος από τη Νορβηγία που πιάστηκε από την αστυνομία να οδηγεί αυτοκίνητο, προέβαλε το απίθανό επιχείρημα ότι απλώς είναι νάνος.

Ο 10χρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του τα ξημερώματα, ενώ αυτοί κοιμόταν, έβαλε την μόλις 18 μηνών αδελφούλα του μέσα και ξεκίνησε για να επισκεφθεί τους παππούδες του στην πόλη Βάλντρες, μια πόλη σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από το Όσλο.

Μετά από 10 χλμ. όμως ο 10χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ο χειριστής ενός εκχιονιστικού μηχανήματος που τον βρήκε ειδοποίησε την αστυνομία, και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ο 10χρονος προσπάθησε να τους πείσει ότι δεν ήταν πιτσιρίκος αλλά νάνος που είχε ξεχάσει το δίπλωμα στο σπίτι του.

«Οι γονείς ξύπνησαν και ανακάλυψαν ότι τα παιδιά τους έλειπαν και κάποιος είχε πάρει το αυτοκίνητό τους. Ήταν πολύ ταραγμένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία πάντως έκλεισε την υπόθεση, χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες σε κανέναν.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ