ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ: Δύο πολύ αγαπημένα μηνιαία πάρτι στο six d.o.g.s.

ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ: Δύο πολύ αγαπημένα μηνιαία πάρτι στο six d.o.g.s. Facebook Twitter
1

[Από τον Αλέξανδρο Διακοσάββα / Φωτογραφίες: Πάρις Ταβιτιάν]

 
Το να γίνονται δύο πολύ αγαπημένα μηνιαία πάρτι την ίδια βραδιά στο gig space και στο bar του six d.o.g.s. είναι η χαρά του clubber. Αυτή την άποψη ασπάζονται μάλλον και πολλοί φαν των FFEEDD και Danceteria, αν κρίνουμε από τον κόσμο που μαζεύτηκε στα δύο stages της Αβραμιώτου, το Σάββατο το βράδυ.

Ο Marios ClubKid ξεκίνησε το concept του Danceteria πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, ζητώντας από τους ανθρώπους του six d.o.g.s. τον «ζεστό» χώρο του bar για να διοργανώνει ένα εντελώς παρεΐστικο πάρτι μία φορά το μήνα. Έκτοτε έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς, που ανεξάρτητα από το αν παίζουν άλλα, «μεγάλα» gigs τις βραδιές του Danceteria, θα κάνουν σίγουρα ένα πέρασμα από εκεί γιατί ξέρουν ότι θα χορέψουν αβίαστα. «Τους καλεσμένους τους επιλέγω με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στο "φιλικό" κλίμα των event και φυσικά με βάση το ταίριασμα των μουσικών μας» μου εξηγεί ο Μάριος και σπεύδει να ανέβει στα decks. 

Λίγα μέτρα πιο πέρα εξελίσσεται ένα Amateur πάρτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι Amateurboyz δεν χρειάζονται συστάσεις και όποιοι έχουν βρεθεί στα events που διοργανώνουν, περιμένουν ευλαβικά το επόμενο. Εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, ο Σπύρος και ο Θοδωρής πρωταγωνιστούν στην underground αθηναϊκή νύχτα και όλοι τους οι οπαδοί έχουν σίγουρα να θυμούνται μνημειώδεις βραδιές από τα διάφορα concept πάρτι που κατά καιρούς διοργανώνουν. Στα FFEEDD επιλέγουν όπως πάντα ξεχωριστούς καλεσμένους για το main act. Επειδή όμως κρατούν το κλείσιμο της βραδιάς για πάρτη τους, ξέρεις πως αν βρεθείς εκεί, σίγουρα θα το ξημερώσεις.
Αρχείο
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ