Μετά τον χαρακτηρισμό ως πλημέλλημμα των φορολογικών παραβάσεων που του αποδόθηκαν και τον κατέστησαν κρατούμενο από το πρωί, ο Πέτρος Κωστόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.
Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον. Αναμένεται να διαταχθεί τακτική δικάσιμος.
Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων νωρίς το μεσημέρι συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής είπε: «Έχω προβεί σε ρύθμιση. Τα έχω πληρώσει όλα».
Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έλαβε τελικά προθεσμία για απολογηθεί αύριο στις 9 το πρωί.
Εις βάρος του εκκρεμεί δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.
Η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε, από την πλευρά της ,πως ο πελάτης της πούλησε δύο του ακίνητα προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του. Ανέφερε μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου «εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει τα τρία της ανήλικα παιδιά».
Ελλάδα /
Ελεύθερος ο Κωστόπουλος
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
«Το να αλλάζεις πάνα στη μητέρα σου είναι κάτι που δεν περιγράφεται»
Μάιλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε στη Βρετανία - Ήθελε ελέγχους της ICE ακόμη και στα σούπερ μάρκετ
Η Gen Z λέει «όχι» στο αλκοόλ - Με τι το αντικαθιστά
Σαναέ Τακαΐτσι: Αποκάλυψε ότι είναι τόσο μόνη που «συμπόνεσε μία κατσαρίδα»
Πάβελ Παβλικόφσκι: «Αδυνατώ να ξεπεράσω την ηλιθιότητα»
σχόλια