Μετά τον χαρακτηρισμό ως πλημέλλημμα των φορολογικών παραβάσεων που του αποδόθηκαν και τον κατέστησαν κρατούμενο από το πρωί, ο Πέτρος Κωστόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.
Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον. Αναμένεται να διαταχθεί τακτική δικάσιμος.
Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων νωρίς το μεσημέρι συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής είπε: «Έχω προβεί σε ρύθμιση. Τα έχω πληρώσει όλα».
Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έλαβε τελικά προθεσμία για απολογηθεί αύριο στις 9 το πρωί.
Εις βάρος του εκκρεμεί δίωξη για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 408.437,50 ευρώ.
Η δικηγόρος του Πέτρου Κωστόπουλου δήλωσε, από την πλευρά της ,πως ο πελάτης της πούλησε δύο του ακίνητα προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του. Ανέφερε μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου «εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει τα τρία της ανήλικα παιδιά».
Ελλάδα /
Ελεύθερος ο Κωστόπουλος

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτή που έκανε τη μετάγγιση - Ελαφρώς καλύτερα η 62χρονη

Κατελήφθη το Madleen πριν φτάσει στη Γάζα

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Μας αναχαίτισαν και μας απήγαγαν», λέει η ακτιβίστρια για την κατάληψη του Madleen από το Ισραήλ

Παιδικά πάρτι, αυτή η μάστιγα!

Οι αίθουσες του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στο φως

σχόλια